Събота, 20 Април 2024, 12:45

ФК ”Скравена" стартира пролетния полусезон със загуба

15 Март 2021, 12:26
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1130 4


Мъжкият футболен отбор на ФК ”Скравена" регистрира поражение при подновяването на участието си в А ОГ София - Запад. Скравенци загубиха с 1:2 насред своя стадион в Скравена срещу актуалния шампион в групата ФК 'Петърч". Двубоят премина при сравнително равностойна игра и представяне от двете страни. Първото полувреме завърши без попадения. В 69-ата минута гостите поведоха в резултата след добри действия по левия фланг и отклонена топка в наказателното поле, успешно завършена от Адриан Нанков. Само 6 минути по-късно обаче футболистите на ФК 'Скравена" възстановиха паритета. Точен за скравенци бе новодошлия Анатоли Димитров, който се разписва за пръв път в официален мач за отбора. Нещата отиваха към равенство и изглеждаше, че двата тима ще поделят точката. В 88-ата минута обаче, гостите от Петърч измъкнаха победата с късен гол на Методи Николов. Футболистите на ФК ”Петърч" отнеха топката в ключова зона и чрез бърза контраатака успяха да отбележат. При борбата за топката останаха съмнения дали играта бе чиста и нямаше нарушение срещу Неделин Костадинов, но сигнал така и не последва. Домакините могат да съжаляват за изпуснатите точки, след като по-рано в мача имаха и две положения, които завършиха с рикушет в гредите и на практика не донесоха нищо. 

В крайна сметка трите точки отидоха в лагера на ФК ”Петърч", който запазва 7-о място в класирането. Отборът на ФК ”Скравена" остава на последата позиция само с точка в сметката си и единствен отбор без победа до момента. В следващия кръг скравенци имат тежка задача - гостуване на лидера в подреждането ОФК ”Костинброд". ФК "Петърч" ще се изправят срещу ФК ”Драгоман" във втори пореден мач като гост. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОГ София Запад , ФК Скравена

Коментари (4)

  • Отговори (4) (0)
    1. добавен от: Анонимен 15 Март, 13:39

    Ще стане момчета,има напредък!
    Горе главите

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 15 Март, 17:24

    Много слаб съдия

  • Отговори (2) (0)
    3. добавен от: Анонимен 15 Март, 19:08

    Добър мач на Скравенци но имаше спорни положения от съдията но такъв е пътя на отбора!

  • Отговори (2) (0)
    4. добавен от: Анонимен 15 Март, 19:12

    Такъв е начина на Скравенци да се раздават независмо съдията даде спорни положения такъв е начина да се играе да продължат с същия дух

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete