Вторник, 23 Април 2024, 22:11

ФК Своге загуби от Торнадо Безден

14 Март 2016, 20:37
(0) (0)
Своге - Спорт
Прочетена: 1937 0


Тордано Безден надигра с 3:2 с ФК Своге, в който е картотекиран и футболистът на Левски Христо Йовов. С това поражение ФК Своге остана с 21 точки, на 9 от лидера Спортист (Драговищица) и все по-малки шансове за класиране на бараж за В група. 

Дебют за отбора на Торнадо-Безден направи бившият халф на Славия и някогашен младежки национал Мартин Керчев, който блесна с пасове и прецизна игра в центъра на терена.  Домакините от Торнадо-Безден поведоха с 2:0 с два гола на Илиян Георгиев, но гостите от Своге изравниха. 5 минути преди края златна резерва се оказа Росен Петров, който влезе и вкара за 3:2. 

Веднага след мача ми се обадиха конкуренти на Своге, за да ми благодарят, че съм спрял пряк конкурент за 1-ото място в Софийската областна група. Успокоих ги, че те също ще паднат от нас, така че няма за какво да ми благодарят.  Доволен съм, че и обновеният ни отбор показва ниво. През зимата 8 човека отидоха в отбори от Б и В група, а един защитник дори си намери отбор в долните лиги на Италия, коментира за БТА треньорът на Торнадо-Безден Ивайло Аспарухов. 




Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete