Петък, 29 Март 2024, 17:20

Флашмоб "Голямо хоро" в ГПЧЕ "Алеко Константинов" - гр.Правец

24 Март 2015, 22:16
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 5334 20


Ученици и учители от ГПЧЕ "Алеко Константинов" - гр.Правец си направиха флашмоб "Голямо хоро", за да покажат сплотеност и положителна емоция. „Идеята беше всички заедно да се хванем на хорото. С този флашмоп даваме начало на рекламната кампания на гимназията”, каза преподавателката по английски език - Таня Димова, която е организатор на мероприятието.
Хорото беше поведено от учениците от 8 а клас в двора на училището.
Учениците носеха плакати с надпис "Ние обичаме България!".
Мероприятието се проведе със съдействието на директорката на ГПЧЕ "Алеко Константинов" Цветанка Щерионова, педагогическият съветник Людмил Павлов и преподавателката по история Миглена Вичева.
 


Източник: balkanec.bg

Коментари (20)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Март, 22:44

    "Учениците носеха плакати с надпис "Ние обичаме България!"." - особено тоя с "НИЕ" - то!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 24 Март, 23:08

    Пълна пародия.... Поредната фалшив реклама колко неввротно е това уучилище и колко невероятна директоркак има... Ако наистина бешетака и всички бяха ттолкова сплотени и щастливи нямаше учители да карат на сила да се включат децата

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Март, 23:26

    към 1 защо да не я обича, дори може и от теб повече да я обича като всеки ден живота му е напълно безплатен,без всякакви ангажименти и отговорности / взел си е помощите, ток няма да плаща... защо да не я обича :)

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 27 Март, 22:17

      какво искате от момчето

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 24 Март, 23:29

    Номер 1 ти познаваш ли този с "НИЕ"-то? Ной не проси, не убива, не лъже и не краде и е помагнал на всеки който е разбрал, че има нужда от помощ! А ти си един тъп хейтър, който безразборно плюва по всеки (особено по циганите), но се толкова насран, че не би посмял да кажеш кой си или да критикуваш публично.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 27 Март, 22:21

      да момчето дето държи плаката с ние не краде той винаги помага и е много добър

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 25 Март, 06:44

    Учителите караха учениците да се включат,с обеснението, че това е много добра реклама и бъдещите гимназисисти ще си кажат : "Ейй колко са готини и сплотени, хайде да отидем там"!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 25 Март, 10:40

    Flashmob-a naistina uspq da ni sploti, dori za nqkolko minuti. Vseki , koito imashe jelanie se prisuedini kum horoto. A sled nego imashe povod za mnogo smqh:)

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 25 Март, 11:44

    Много хубава инициатива! Много положителни емоции, какво лошо намирате в това да се организират подобни мероприятия? За фалшива реклама не може да се говори, защото нашите деца доказват с резултатите си за нивото на училището почти на всички олимпиади, спортни състезания и с много други изяви...(не съм учител в гимназията за сведение на хейтърите.....)

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Татяна Димова 25 Март, 12:12

    Чудесен многоочакван пролетен ден, слънчице....... млади хора, и не съвсем, различни хора – всички обединени от топло позитивно чувство!
    Е може ли това да бъде повод за злоба, гадни коментари, завист? За съжаление, да!
    Много ми е мъчно за хора, които са готови да оплюят всички и всичко. Мъчно ми е и същевременно се тревожа за тях – не е необходимо да си много интелигентен и да си чел много , за да знаеш, че негативната енергия е разрушителна и може да докара много неприятности от най-различен характер на тези, при които е движеща сила. Аз им желая здраве и позитивизъм!
    А горките деца, които бяха изкарани „насила“ на хорото не спират да питат кога ще повторим мероприятието....

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 25 Март, 13:44

    Към № 2 - Първо се виж колко си грамотен. Погледни си правописа!!! Искам да кажа, че не съм "Учител", но съм жител на град Правец и то от стар местен род. Какво лошо има в едно прекрасно мероприятие? Или на някои хора всичко им пречи. Не си обяснявам каква е тази злоба и завист? Поздравления за г-жа Щерионова, преподавателите и учениците, включили се в това мероприятие. Вие това "злобарите" трябва да се запознаете първо с постиженията на учениците от ГПЧЕ в олимпиадите и тогава да коментирате!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 25 Март, 17:44

    Важното е да не се учи! Правете флаш-мопове, седенки, събиране на жълти стотинки за благотворителни цели, печете се на пролетното слънчице. Това учебен процес, учебни програми са остарели понятия, не важат за правешката гимназия и бъдещите правчани.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete