Петък, 29 Март 2024, 04:16

Фондация предоставя социална и психологическа подкрепа в битката с коронавируса

30 Март 2020, 11:44
(0) (0)
Драгоман - Новини
Прочетена: 606 0


Социалната организация СОНИК СТАРТ, която има структури и в Драгоман, обяви, че отчитайки ситуацията с разпространението на коронавирус, ще предостави безвъзмездно услугите на своя специализиран екип в цялата страна, на всички, които имат нужда от психологическа подкрепа. Това е част от дългогодишната програма на социалноориентираната организация, която съществува в България повече от 10 години и предлага огромен набор от услуги.

СОНИК СТАРТ обедини ресурсите и професионалистите си от цялата страна в подкрепа на най-уязвимите в условията на извънредно положение в България. Организацията има готовност да предоставя дистанционни консултации по телефон и мейл на всеки, който има затруднения – физически, психосоциални, емоционални. Или пък просто иска да сподели страховете си, свързани със своето здраве и безопасност.

Ръководителите на всеки център осъществяват всекидневна връзка с Оперативните щабове към съответната Община, за по-бърза реакция при кризи и за оказване на съдействие от компетентността на местната власт.

Всеки гражданин, който би желал да се възползва от безплатните услуги, може да се свърже с центровете на СОНИК СТАРТ по телефон или мейл.

Център за обществена подкрепа Драгоман - тел: 071728262 и 0882 426982 e-mail: dragoman1@sonikstart.eu

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete