Петък, 19 Април 2024, 08:04

Форум „Широк диалог” по програма Еразъм+ се проведе в Етрополе

13 Май 2016, 00:01
(0) (0)
Средногорие - Новини
Прочетена: 1255 0


На 11 и 12 май в гр. Етрополе се проведе двудневен форум „Широк диалог“, организиран от Индустриален клъстер Средногорие в изпълнение на проект по програма „Еразъм +“.

Събитието е второто от поредица форуми, които през 2016 г. ще се организират в различни общини от Средногорието, на които да се съпостави „дневния ред“ на заинтересованите страни – младежите от региона на Средногорието в частност – жените, с „дневния ред“ на местните и централни политики по въпросите на повишаване благосъстоянието на младежите. Целта е да се открият нови хоризонти, идеи, инструменти и подходи, да се прокарат нови коридори за справяне с предизвикателствата пред младежката заетост.
Участие взеха младежи от различни общини от региона на Средногорието: Панагюрище, Етрополе, Златица, Пирдоп, представители на местната и регионалната власт, Регионалния инспекторат по образование (РИО), образователни институции от региона, бизнеса, експерти в областта на младежките политики и инициативи и неправителствения сектор.

Форумът бе открит от кмета на Етрополе Димитър Димитров. В сесиите участваха Анита Пешева- Началник на отдел „Програми и проекти“ община Етрополе, Гергана Калоянова и Любов Тренчева- представители на областна администрация Пазарджик, Милена Христова- изпълнителен директор на Център за управление и професионално обучение, Мила Манчева - помощник директор на СОУ „Христо Ясенов” гр. Етрополе и Десислава Найденова, директор на ПГ „Тодор Пеев“ гр. Етрополе.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete