Четвъртък, 15 Април 2021, 08:28

Футболен турнир по случай Деня на детето ще се проведе в Ботевград

1 Април, 11:40
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 407 1


Футболен турнир за ученици ще бъде проведен на територията на Ботевград по случай Международния ден на детето. Спортното мероприятие ще се осъществи в края на месец май, като главната цел е да се популяризира играта с топка сред учениците в Общината. Турнирът ще се проведе на изкуственото игрище до зала "Георги Христов" в Ботевград. Инициативата се организира с главното съдействие на фирма "ГИД Метал" с президент Генади Илиев, както и президентът на ФК "Балкан" /ветерани/ - бившият вратар Димитър Топалов. Разбира се проявата ще се осъществи и с помощта на Петко Петков - главен организатор на "Ботевград рита" и "Бизнес лига" (Ботевград), опитен рефер и представител на Българската асоциация по минифутбол.

Турнирът ще се изиграе в два дни - на 29 и 30 май, като минималното изискване за участващите е 4 отбора. Таксата за участие ще бъде 10 лв на дете. Допускат се до 12 играчи, записани в един отбор. Ще се играе по добре познатите правила в минифутбола, във формат 5+1. Няма ограничения за играчите да бъдат от едно и също училище. Участниците ще бъдат разделени в три категории:
1. 7-8 клас
2. 9-10 клас
3. 11-12 клас

Желаещите да се запишат за турнира, могат да позвънят на тел.0888696525, или да се свържат с организаторите посредством Фейсбук страницата БАМФ Ботевград.Източник: balkanec.bg

Ключови думи: футбол , минифутбол , турнир , футболен турнир

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (0)

Съгласни ли сте с легализирането на марихуаната в България?

Анкета » коментари (0)

Съгласни ли сте с легализирането на марихуаната в България?

отговори
Твърдо не (182)
70% Complete
Напълно съгласен съм (46)
70% Complete
Да, но при определени условия (96)
70% Complete
Не мисля, че трябва да бъде легализирана (41)
70% Complete