Четвъртък, 25 Април 2024, 16:36

Футболистите на "Балкан 1929" започнаха подготовка за новия сезон

1 Юли 2020, 17:43
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1611 3


Мъжкият футболен отбор на "Балкан 1929" даде старт на тренировъчните занимания за следващия сезон 2020/21 в Югозападна Трета лига. Днес на стадион "Христо Ботев" бе проведена първата организирана среща на тима след пандемията от COVID - 19, която като време отне близо 5 месеца. След отслужен водосвет за здраве, късмет и успехи, играещият треньор и президент Иван Редовски приветства момчетата и след кратко изказване даде старт на тренировката.

Играчите обърнаха внимание главно на кондиционната си подготовка, като работата бе контролирана от един от най-добрите специалисти - Марин Яцински. Заниманието приключи с кратка двуразова игра на половин терен.

Първенството на Югозападна Трета лига започва на 8 август, като според думите на Иван Редовски до началото на надпреварата са предвидени поне 8 контроли срещи, в които тимът да се обиграе достатъчно добре. Първата такава ще бъде още тази събота, в Мездра срещу тима на "Локомотив" (Мездра) от 10:30 ч..

Към момента сигурните напуснали са Лъчезар Георгиев и Иван Мишев. Голяма част от юношите на клуба взеха участие в днешното занимание, а освен това и доста млади момчета ще изкарат пробен период при "зелените". За сигурно ново попълнение в отбрана може да се счита опитен защитник в лицето на Симеон Иванов - Матераци, който пристига от "Спортист" (Своге). Друго интересно име бе това на Георги Кременлиев - син на легендата от САЩ 94' Емил Кременлиев, който по всяка вероятност също ще облече зеления екип, идвайки от "Обороище" (Панагюрище). Именно в следващите дни и в предстоящите проверки предстои тимът да оформи своя облик и допълнително да се стикова. 

През този сезон участие в Югозападна Трета лига участие ще вземат 20 отбора, с 3 повече от миналата година. Тепърва предстои да бъде уточнено кои ще запълнят групата, след като от ЗС София са изпратили покани на различни четвъртодивизионни отбори за участие. Това означава още по-сгъстен и натоварен спортен календар, което пък от своя страна изисква и повече подготовка, както и кадрови ресурс. 



Снимка: официална страница на ФК "Балкан 1929" във фейсбук



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (3)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 1 Юли, 19:00

    Pobeda Balkan

  • Отговори (4) (1)
    2. добавен от: Анонимен 2 Юли, 22:27

    Защо,нито една медия не отрази за лекататлетика? В този град само футбол и баскетбол ли има? Въпреки лошите условия ( стадиона),на който тренират те ходят на състезания и се класират.

  • Отговори (1) (2)
    3. добавен от: Анонимен 2 Юли, 23:49

    Статията е написана за футбол , много моля не се нерви - жега е !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (185)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete