Вторник, 16 Април 2024, 21:40

Футболистите на "Балкан" със загуба срещу "Септември" (Симитли)

6 Май 2018, 16:18
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1542 0


В събота (05 май) отборите на "Септември" (Симитли) и "Балкан" (Ботевград) изиграха среща от 30 кръг на Югозападна Трета лига на стадион "Септември" в Симитли, като домакините спечелиха с 3:1.

Срещата не започна особено добре за симитличани, като през по-голямата част от първото полувреме играта им бе разпиляна и неточна. В продукцията на домакините се забелязваха доста неточности и грешки. До края на полувремето пред тима на "Септември" (Симитли) се откриха няколко възможности за гол, но без резултат. Така двата отбора се оттеглиха на почивката при резултат 0:0. През второто полувреме домакините поеха инициативата и се възползваха от прибраната игра на "Балкан". В 60-ата минута Васил Божинов откри резултата, а само 5 минути по-късно балканци инкасираха второ попадение, дело на Борислав Хазуров. Футболистите на "Балкан" не намериха отговор на действията на своя противник и в 80-ата минута симитличани разпечатаха за трети път вратата на гостите. Точен бе Илиан Христов. В добавеното време "зелените" се отчетоха с почетен гол, който бе реализиран от Николай Христофоров. Така срещата завърши 3:1 в полза на "Септември" (Симитли).

Загубата не повлия особено на футболистите на Иван Редовски, които запазват своето 9-о място в класирането с актив от 39 точки.

Следващият кръг "Балкан" приема "Марек" (Дупница) на стадион "Христо Ботев) в Ботевград. Двубоят ще се играе на 12 май (събота) от 16:00ч.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete