Събота, 20 Април 2024, 12:35

Футболистите със загуба в първия мач от сезона

13 Август 2017, 21:01
обновена на 14 Авг 2017
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2062 22


Балкан 1929 започна със загуба новия сезон на Югозападната Трета лига, където отстъпи пред гостите от Хебър Пазарджик с 0:2. Срещата се изигра днес на стадиона в Ботевград и бе преместена заради вчерашния двубой между баскетболните национали на България и Португалия.

Преди мача, двата отбора получиха подаръци от председателя на аматьорския футбол в България и така началото на срещата бе дадено с приповдигнато настроение.

Мрачното време и дъждът, който се изсипа преди мача, повлияха сериозно на състоянието на терена и играта на двата отбора. Срещата започна с превез на гостите, които успяха да задържат топката в свое притежание повече време. Първата интересна ситуация възникна пред вратата на ботевградчани, когато в 7-aта минута след извеждащо подаване, играч на Хебър стреля, но вратарят на Балкан Емил Петров опази вратата. В хода на мача, положенията се редуваха пред двете врати. Балканци стигнаха до гол на Ивайло Златев в 9-ата минута, който обаче бе отменен заради засада. В 14-ата минута се откри блестяща възможност за отбора на Балкан - Ивайло Цветанов направи страхотен рейд, но последвалият удар премина в непосредствена близост до страничния стълб. Няколко нови възможности се откриха пред ботевградчани, но така и не се увенчаха с успех. В 41-ата минута играчите на Хебър комбинираха добре и изведоха свой играч очи в очи с вратаря, но той успя да избие. В 44-ата минута след много спорен авантаж от страна на главния рефер, отборът на Хебър успя да отбележи първото попадение в мача. Първото полувреме завърши със скандално съдийство. Краят бе даден непосредствено след като бе обявено добавеното време от 1 минута. Това допълнително доведе до излишно напрежение, което промени облика на мача.

През второто полувреме играта се накъса, двата отбора влизаха в непрекъснати единоборства. Балканци започнаха оптимистично, като Иван Редовски проби по крилото, но ударът му не успя да срещне очертанията на вратата. Минута по-късно, играещият треньор бе ударен без топка, което даде повод за ескалиране на напрежението между играчите на двата отбора. В 68-ата минута за пореден път вратарят Емил Петров успя да запази интригата в двубоя, след като съумя да неутрализира изправилият се очи в очи с него нападател на Хебър. В 88-ата минута бе оформен и крайният резултат, когато Георги Георгиев от Пазарджик успя да се възползва от контраатака и отбеляза второ попадение във вратата на Балкан.

"През първото полувреме стояхме добре на терена, но голът в 45-та минута наруши организацията на играта ни. Отборът на гостите също допринесе за това с грозните си действия. Като цяло съм доволен от себераздаването на момчета, но от резултата - не. Продължаваме да работим и да следваме целите си спокойно, без напрежение", така Иван Редовски коментира първия мач на отбора.

Във втория кръг на 19 август ботевградчани ще гостуват на Миньор Перник. Преди това - на 16 август (сряда) Балкан ще изиграе контролна среща в Правец срещу отбора на Апоел (Рамат Ган) до 20г.



Източник: balkanec.bg

Коментари (22)

  • Отговори (5) (10)
    1. добавен от: Анонимен 14 Август, 00:10

    Турци сте
    Пазарджик

  • Отговори (9) (3)
    2. добавен от: 1918 14 Август, 21:35

    Смърт за вас ботевградски скотове. Винаги ще сте селяни!
    Защо не пише за 7 минутното продължение на 2-то полувреме и за ударите без топка на нашите футболисти. И за провокациите на прасето Редовски.
    Гнийте в калта на пробитото ви село!

    • (4) (5)
      1. добавен от: Анонимен 14 Август, 21:47

      Що за просташки коментар? Селянинът май си ти

    • (4) (1)
      2. добавен от: 1918 14 Август, 22:14

      Защото всичко, което казах е истина ли?

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (4) (1)
    4. добавен от: 034 14 Август, 22:28

    Ботевградски селяци, много долно племе сте, въпреки курвенските ви номера, пак ви бихме! Мръсно играхте, треньора ви също е долен толуп, който провокираше публиката. Умрете си на село! Където ви хванем, там ви бием!

  • Отговори (1) (2)
    5. добавен от: Анонимен 14 Август, 22:37

    Не се притеснявайте Хебърци ,с този отбор следващия сезон пак ще играете в тази група.А и вие не заслужавате повече.

    • (2) (1)
      1. добавен от: 1914 14 Август, 22:57

      Внимавайте какво си пожелавате!!!Ние сме Хебър-Пазарджик,кои сте вие...решаваме ние!!!

  • Отговори (0) (1)
    6. добавен от: Анонимен 14 Август, 22:40

    Ние поне не хвърляме камъни по терена, а вашите ГРАЖДАНИ с това се забавляват на домакинските ви мачове.Да ви ... у гражданите!

    • 1.

      Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

    • (2) (0)
      2. добавен от: 034 15 Август, 19:21

      Хвърляхте капачки от бутилки пи нашите футболисти и хвърляхте шишета по навеса на Танчо и резервите. Не ми се правете на девици. Застаряващи и страхлуви чичаци сте начело с Редовски

  • Отговори (0) (1)
    7. добавен от: Анонимен 14 Август, 22:43

    Миналият сезон пак със съдиите ни бихте, т.е. пак съдиите ни биха.

    • (2) (0)
      1. добавен от: 034 14 Август, 22:52

      Бихме ви с воля и мъжка игра! Ама на теб все някой друг ще ти е виновен

  • 8.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • 9.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (2) (1)
    10. добавен от: Пз 15 Август, 04:16

    Какво видяхме в ботев"град" кауфланд не зареден магазин с пасящи овце пред него с дебели продавачки с мустаци и бавно развиващ който 20 мин не може да си плати с дебитната карта....селски стадион който не се знае как е взел лиценз без ограда и седалки и тоалетна един селски ритащ се отбор разчитащ на селски приоми и треньор глиган който едва ли ще оцелее тук равносметката отидохме 14 човека надвикахме ви превзехме ви и ви изгонихме от вашия стадион да се преместите от другата страна така че молете се да вали да има гъби в гората поминак да има иначе сте загаснали айде със здраве селяци

    • (1) (2)
      1. добавен от: Анонимен 15 Август, 08:38

      Циркаджии с тези номера ще стигнете отново до 8 място.СМЕШНИЦИ!!!

    • (1) (2)
      2. добавен от: Пз 15 Август, 09:37

      Селски заповядай в Пазарджик на пролет да видиш до къде ще стигнем тъкмо да видиш град ще разгледаш стадиона града болницата... И бяхме 6-ти селска пръчко

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete