Четвъртък, 25 Април 2024, 19:32

Футболната школа на "Балкан 1929" с нови три победи през уикенда

25 Октомври 2020, 18:38
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1382 0


Пореден успешен футболен уикенд белязаха футболистите от школата на "Балкан 1929". В различните възрастови групи, представителите на "зеления" клуб завоюваха победи. При най-малките това се случи в събота (24 октомври). Подрастващите на "Балкан 1929" постигнаха убедителна победа с 5:2 над ФК "Спортист 13". Двубоят се игра на стадион "Раковски" в София. За балканци се разписаха Мартин Бенчев на два пъти, Георги Стефчов, Емилио Денчев и Цветомир Златев.

Днес пък бяха останалите два мача - при децата и юношите. С голям интерес бе очаквано местното дерби с "Ракитин" (Трудовец) при децата. Двубоят се игра днес на стадион "Христо Ботев" в Ботевград. В него категорично по-добрият тим бе този на "Балкан 1929", който постигна впечатляваща победа с 5:0. Главните виновници за разгрома бяха Цветомир Златев, Георги Стефчов,  Витомир Витомиров, Цветомир Борисов и Ивайло Миков. Първите две имена сред голмайсторите за "зелените" правят добро впечатление с изявите си напоследък, тъй като въпреки че често играят с по-големите, се представят повече от добре на футболния терен. 

Пълен комплект от победи донесе състава на юношите старша възраст. Днес "зелените" се наложиха с 4:2 над ФК "Конкордия" като гости в София. Капитанът на отбора Йордан Дамянов бе над всички с два гола в сметката си. За успеха също толкова голям принос имаха и Стилиян Петров и Християн Николов, които също забиха по един гол. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete