Петък, 19 Април 2024, 04:13

Футболният "Балкан 1929" започна подготовка за следващия дял на Югозападна Трета лига

18 Януари 2021, 14:42
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1161 6


Днес (18 януари) футболистите на "Балкан 1929" се събраха за първа тренировка през новата 2021 г.. Ботевградчани дадоха старт на своята подготовка за пролетния дял на Югозападна Трета лига с първо занимание, проведено на лекоатлетическата писта на стадион "Христо Ботев". Преди началото бе отслужен водосвет за здраве от отец Николай. 

През следващия дял на първенството отборът на "Балкан 1929" ще се бори с група от 24 футболисти. Съставът на балканци напускат някои ключови играчи, сред които опитният нападател Петко Петков, който отива в "Левски" (Лом), както и Георги Кременлиев, който вероятно ще се завърне в "Оборище" (Панагюрище). Въпреки потенциала си, синът на легендата от САЩ 94 Емил Кременлиев страдаше от непрекъснати контузии, които му попречиха да покаже истинските си способности. В малкото срещи, в които все участие, все пак показа добра игра и бе сред основните футболисти през полусезона, когато бе на линия. Друг офанзивен футболист в лицето на Йоан Маринов също ще напусне отбора. Бившето крило на "ЦСКА 1948" ще продължи своята кариера в "Спартак" (Варна). Четвъртият сигурен напуснал е халфът Михаил Георгиев, който също бе сред основните футболисти през изминалия полусезон. 

От ръководството обявиха, че към тима ще се присъединят 4 нови попълнения, които да запълнят празнините на заминаващите. В редиците на "Балкан 1929" за моментни сигурни нови футболисти могат да се считат нападателят Иво Иванов, който идва от "Локомотив" (София), десният бек Васко Василев от "Сливнишки герой", както и Иван Скерлев от елитния "Етър" (Велико Търново). Опитният флангови футболист Павел Петков - също от столичния "Локомотив" е четвъртото сигурно ново попълнение.

Отборът на "Балкан 1929" изпрати есенния дял от Югозападна Трета лига със смесени чувства. Въпреки добрата селекция и силното начало, в последствие "зелените" се сблъскаха с някои странични фактори и проблеми, които повлияха на представянето и пратиха отбора на доста незавидна позиция в класирането. Към момента балканци са на 11-о място в подреждането, с мач по-малко от останалите. Според неофициална информация, отложеният двубой с "Надежда" (Доброславци) ще се изиграе преди началото на всички останали мачове от полусезона. Цел номер 1 пред ръководството на "Балкан 1929" пък ще бъде отборът отново да се изкачи в класирането, както съобщи президентът Иван Редовски в интервю за balkanec в края на миналата година. 

На 20 януари пък ще бъде първата проверка на отбора. В сряда "Балкан 1929" ще играе срещу "Витоша" (Бистрица) на стадион "Академик" в София, а в петък (22 януари), отново в столицата, балканци ще мерят сили срещу "Локомотив" (София). 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , Югозападна Трета лига

Коментари (6)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 18 Януари, 17:26

    Браво

  • Отговори (0) (1)
    2. добавен от: Анонимен 18 Януари, 22:43

    Може би по-добри от есента ! Браво на Иван .

  • Отговори (0) (1)
    3. добавен от: Анонимен 18 Януари, 22:45

    Браво Ванка подкрепяме те

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 19 Януари, 12:35

    Отиди цитирай ТИР

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 19 Януари, 14:27

    Има ли още някой да вярва....
    При тези хора ,тате ще купи колело друг път.....

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 19 Януари, 20:02

    Чорап пий си ракията

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete