Неделя, 22 Септември 2019, 15:15

Футболният отбор на СУ "Хр.Ясенов" /8-10 кл./ с четвърто място от финалите на Ученическите игри

26 Юни, 10:32
(1) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 553 0


Футболният отбор на СУ "Хр.Ясенов" зае четвърто място на Републиканските финали по футбол във възрастова група 8-10 клас от Ученическите игри, които се проведоха от 20 до 23 юни в гр.Сливен.
Представителите на гр.Етрополе попаднаха в една група заедно с отборите на Бургас и Ловеч. В първия си мач момчетата на СУ "Хр.Ясенов" допускат загуба с 1:2 от тима на черноморския град, като са имали преднина в началото на срещата, но според споделеното от отбора, съдийството е било слабо, тенденциозно и определено е довело до ощетяване на нашия състав. Убедителна победа постигат във втората си среща с връстниците им от града на люляците с 4:0, което ги отвежда до малкия финал за 3 и 4 място. В спор за третата позиция, етрополската формация среща представителите на гр.София, като отново има проблем със съдийските решения, остават с човек по-малко и това дава превес в играта за софийския тим, който се нарежда на трето място. Републикански шампион е отбора от Бургас.
Голмайстор на финалите е футболист на СУ "Хр.Ясенов"-Ивайло Боюклиев.


Състав на СУ" Хр.Ясенов": Асен Медведев, Мартин Дешев, Никола Стратиев, Цветан Цветанов, Мирослав Николов, Юли Митков, Васко Тодоров, Виктор Маринов, Георги Георгиев, Ивайло Боюклиев, Иван Петров, Светлин Димитров, Севастиан Георгиев, Ангел Илов, Николай Александров, Стилян Симеонов.
Треньори на отбора: Васил Пешев и Христо Стаменов.Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (13)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (13)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (280)
70% Complete
Не (156)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (368)
70% Complete