Неделя, 31 Май 2020, 22:10

ГЕРБ агитира ученици и деца в нарушение на закона

7 Октомври 2011, 14:58
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3467 15


Възмутени родители веднага сигнализираха в рeдaкцията на ”Balkanec.bg”.
На 4 октомври учениците от последния курс на ГПЧЕ ”Алеко Константинов” Правец намират на чиновете си покани за предизборна среща на ГЕРБ. Партията, заедно с кандидата за кмет и  кандидатите за общински съветници канят на среща разговор учениците на „Ледената пързалка” в Ботевград на 7 октомври. На тях е записано името на съответното дете. Интересното в случая е, че това е изисквало предварителна подготовка вероятно с помоща на учител или административния персонал на училището. Независимо от това, че известна част от учениците са навършили пълнолетие, внасянето на предизборни агитационни материали в училище е абсолютно забранено.
След ден обаче ”Balkanec.bg” получи сигнал за друга такава покана на ГЕРБ. С нея  от партията канят децата на празненство „Заедно на парти – мама, татко и аз”. Писмата с поканите са изпратени в плик, който не е затворен. Граждани-читатели питат „По какъв начин предизборният щаб на Герб са се сдобили с имената на децата или на техните родители?”. По всяка вероятност данните са взети от службите на  „ЕСГРАОН” или от дневниците на класните ръководители. Остава висящ обаче въпроса: ”Правилно ли е деца да се канят на предизборни срещи и да се използват за агитиране на техните родители да гласуват за партията?”.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ГЕРБ

Подобни новини

Коментари (15)

 • Отговори (0) (0)
  1. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 15:17

  Самозабравили се феодали!

 • Отговори (0) (0)
  2. добавен от: Те това вече е ......... 7 Октомври, 15:40

  Е това вече е смешно и започва да става анти реклама на Герб. На интервюто Георгиев каза, че в листата му за съветници са само педагози (шефките на училищата), да не пропускаме факта, че те са общински работнички. А някоя фръкне настрани, а и фръкна работното място .... konflikt na interesi :))))))

 • Отговори (0) (0)
  3. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 21:20

  №2 чак сега ли забелязваш антиреклама за ГЕРБ?

 • Отговори (0) (0)
  4. добавен от: ivo 7 Октомври, 22:40

  GERB 6TE6E DA SPE4ELI NO GEORGIEV GI DRAPNA MNOGO NAZAD

 • Отговори (0) (0)
  5. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 23:14

  Тия от ГЕРБ след 2 години ще са като НДСВ, незнам какво всички се натискат при тия полицай

 • Отговори (0) (0)
  6. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 17:53

  Гербаджийте станаха много нагли

 • Отговори (0) (0)
  7. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 18:28

  Уважаеми съграждани,
  Не мога да не напиша някой ред , гледайки през последните дни как един човек, една шепа хищници за пореден път ни умоляват с морков и пръчка, пак да дадем глас за тях.
  Стига,не искам и не желая!
  Омръзна ми ,първенюта с черни обувки и бели чорапи да ми казват , че те са богове, че без тях не можем да дишаме,да общуваме нормално , да се усмихваме е пр.
  Убеждават ни, че нашите пари за пречиствателни станции не са дадени на вятъра, след като чиста вода не потича в домовете ни. Посредствени хора на фона на човек-божество да „даряват” подаяние на една изтерзана жена и да очакват бурни ръкопляскания.
  Омръзна ми, да възпитавам детето си да спазват законите и правилата,да има чест и достойнство, а други да им се присмиват и да ги наричат „балъци” и да спят на работното си място,макар то да е парламент.
  Омръзна ми ,да ми напомнят , че изтича срока за плащане на данъците, а мургави съграждани от ромски произход, да не плащат, защото се интегрират, имат ПРАВА,а задължения –НЕ, и най-вече, че са гласоподаватели .
  Омръзна ми, да ме убеждават, че тук е Швейцария , а де се строи депо за отпадъци на три общини и предстоящ завод за битови отпадъци-пак за три общини .
  Строи се музей , а то всъщност пирамида.Строи се младежка станция , а младежи стъпват там с разрешение свише . Строят се пързалки,плувни комплекси за младежта , но с идеята да се намерят места на верните кротки другари.
  Уважаеми съграждани , аз не агитирам за никоя партия , аз обаче със сигурност не искам да бъда васал, а моето дете да чете криво разбраната цивилизация по новаченски.
  Аз искам да бъда човек, а не материал.

 • Отговори (0) (0)
  8. добавен от: Анонимен 9 Октомври, 23:04

  pusnete jalba takiva pokani ima i poimenno isprateni po po6tata koeto zakona go zabraniava

 • Отговори (0) (0)
  9. добавен от: Анонимен 10 Октомври, 08:39

  Е все пак това е Г.Г и за него закони няма.

 • Отговори (0) (0)
  10. добавен от: Анонимен 10 Октомври, 11:28

  Страхотно.Кой ли глупак му е дал на Бай Ганьо тази идея! Нали е много сигурен, че ще спечели.Защо нарушава закона и агитира в училищата изнервен е и това си личи.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (13)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (13)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1057)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (108)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (80)
70% Complete
Мир по Земята (163)
70% Complete