Сряда, 24 Април 2024, 21:22

Героя прегази ОФК Елин Пелин

17 Март 2018, 22:48
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1498 0


Сливнишки герой прегази ОФК Елин Пелин, в двубой от 21 кръг на ЮЗ Трета лига, игран на градският стадион в Сливница. След две равенства от началото на пролетният дял на шампионата, сливничани постигнаха и първа победа, сразявайки своя опонент с 4-0, а при по-висока концентрация резултата можеше да бъде и далеч по-впечатляващ. За това може би вина има и ураганният вятър, който през всичките 90 минути на мача мъчи футболисти и публика, пращайки топката в най-неочаквани посоки.

Двубоя се игра под ръководството на кюстендилският рефер Емилян Антонов, който се намесва на няколко пъти с решаващи отсъждания в мача, като му се наложи на два пъти и да вдига червени картони. Още от самото начало Героя наложи своето, натискайки гостите в половината им. В 8-та минута момчетата на Венци Рангелов материализираха своя натиск, след като таранът Мариан Хаджиев излезе очи в очи с вратарят Александър Йорданов, който го повали за което реферът веднага отсъди единадесет метров наказателен удар, който потърпевшият превърна в гол за 1-0. В 14-та минута, пропусналият целият есенен полусезон поради контузия, Весислав Иванов бе изведен прецизно вляво, напредна и центрира в наказателното поле на гостите, където Хаджиев се извиси над всички и с глава препарира за втори път Йорданов 2-0.

В началото на втората част гостите напомниха, че са на терена, след като при една контра Илия Русинов изстреля един невероятен снаряд от 22 м., който позадремалият вратар на Героя Мартин Минев отрази с котешки рефлекс. В 65-та минута нападателят на Героя Ничо Ничев стори голяма глупост, след като отвърна на провокация на защитникът на гостите Георги Тодоров и го блъсна в гърдите при спряна игра, за което получи червен картон. В 77-та минута Весислав Иванов ознаменува чудесното си представяне в мача, след като бе изведен от Росен Колев в една светкавична атака по фланга и с шут под гредата направи резултата 4-0.

Това е трета поредна загуба за ОФК Елин Пелин, като разликата със седемнадесетия Германея (Сапарева баня) е саммо една точка.



Източник: http://slivnishki-geroi.com

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete