Петък, 29 Март 2024, 09:49

Гимназистка получи стипендия от АТАКА в Ботевград

17 Май 2019, 11:33
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1169 1


АТАКА връчи стипендия на ученичката Василена в Ботевград. Тя завършва гимназия и иска да учи софтуерно и компютърно инженерство. „Благодаря на АТАКА за тази стипендия. Ще продължа да уча в България, ще живея тук и се надявам и семейството си да отгледам тук. АТАКА е единствената партия, която подкрепя младите хора”, каза тя, след като получи помощта от партията на Сидеров.

„Стремим се да покажем на младите хора пътя, по който да вървят, за да защитят интересите на нашата страна, да бъдат патриоти”, допълни зам.-председателят на НС Явор Нотев.

„Подкрепяме младите хора в техния житейски път, за да останат в България, за бъдещето на страната ни”, заяви водачът на листата на АТАКА д-р Георги Димов, който е живял в Ботевград.

Димов акцентира, че основен проблем за България е обезлюдяването. „Младите хора напускат, работят в чужбина в мизерни условия. Не може да живеят в тихо отчаяние, това е абсурд”, възмути се Димов.

Водачът на листата на АТАКА припомни, че партията внесе призив до председателя на ЕК Юнкер и постави въпроса за обща минимална заплата за страните от ЕС. По думите му така ще се запази здравото християнско семейство. „За да може българите да се върнат в България”, каза Димов и призова на 26 май сънародниците ни да изберат №14 в бюлетината.

„Страната ни има нужда от действия, а не от думи. България има нужда от смели хора, които се борят за българските интереси. АТАКА е за силна България, която е дала своето на ЕС и има моралното право да си вземе своето от Съюза”, категоричен бе първият в листата на АТАКА д-р Георги Димов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete