Петък, 29 Март 2024, 04:08

Гледайте на живо минифутболното дерби между БФБ и Сириус

25 Февруари 2021, 12:49
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 917 0


Днес (25 февруари) ще се изиграе мегасблъсъка между БФБ и Сириус. Дългоочакваната битка ще се проведе тази вечер от 20:00 ч.. Двубоят е част от 7 кръг - втора фаза на минифутболната надпревара "Ботевград рита". Спектакълът, който ни очаква, е пряк спор за третото място, а при определен развой на събитията може да се превърне дори в повече.





Срещата може да наблюдавате на живо напълно безплатно на следния линк:

https://mycujoo.tv/en/view/event/cklhn3ifs4dz90gcjy9z889sp?

Двете страни са с равен точков актив (33 т.), а това допълнително нажежава обстановката преди началото на срещата. В първия спор между тях, тимът на БФБ постигна важен успех с 5:2 и бе една от главните причини за прекъсването на шампионските амбиции от страна на Сириус. Преди броени дни стана ясно, че и четвъртият ще получи правото да играе във втория по сила турнир по минифутбол - "Лига България", така че залогът  от една страна ще бъде бронзовото отличие.  От друга, евентуален победител от тази среща може да спори и за вицешампионското място. В оставащите два кръга до края може да се случи всичко. Вторият в подреждането  Last Hope има преднина от 3 точки, но и мач срещу лидера и вече сигурен шампион After Party, както и срещу коравия тим на Казино Роял. 

Сега очакваме с нетърпение епизод 2 от това важно съперничество между БФБ и Сириус. Предстои да видим дали БФБ ще направи решаващата крачка, или пък Сириус ще успее да намери верния път и да се реваншира за загубата си през първия дял на надпреварата. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Ботевград рита 2020/21 , футбол

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete