Понеделник, 23 Септември 2019, 23:17

Годишен концерт на школата по изкуства към НЧ "Заря 1985" гр. Правец

5 Юни, 13:03
(2) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 662 2


Вчера в Народно Читалище “ЗАРЯ 1895“- Правец се състоя годишният концерт на школата по изкуства към читалището. Концертът се организира от НЧ “ЗАРЯ 1895“ и традиционно се провежда в края на всяка учебна година.

В представлението тази година взеха участие деца от всички школи: школата по пиано и акордеон с преподавател Здравка Цончева, школа по гъдулка и тамбура с преподаватели Диан Пенков и Димитър Панчев, школа по народно пеене с преподавател Весела Христова, школата по класически балет с ръководител Ангелина Сергеева и школата по народни танци с преподавател Ивайло Димитров. Всички възпитаници с много настроение свириха, пяха и танцуваха и успяха да заредят публиката с много положителни емоции и заслужено бяха аплодирани.

Малките таланти ежегодно участват в тържества и мероприятия на общинско ниво. Тяхната подготовка за изявите се провежда през целия творчески сезон, който започва от 1 октомври и продължава до 30 май.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 5 Юни, 15:20

    Браво! Много ми харесва как се развива това читалище и най - вече школите ! Браво на ръководството и продължавайте все така!

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 5 Юни, 21:19

    Поздравление за школата по народно пеене, нещо уникално за района, лъха професионализъм и майсторство, похвално за госпожата им, а и за учениците!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (13)

Подготвихте ли се за лятото?

Анкета » коментари (13)

Подготвихте ли се за лятото?

отговори
Да (281)
70% Complete
Не (157)
70% Complete
Няма да почивам, поради липса на средства (371)
70% Complete