Четвъртък, 19 Януари 2017, 15:02
По-различните новини само за вас!

Правец

ГПЧЕ "Алеко Константинов" благодари на всички дарители, участвали в Коледната Благотворителна кампания

+ | - 23.12.2016г. 19:13 | Новини
Прочетена: 1041 | 6

Оцени:

Коледната Седмица на благотворителността  в ГПЧЕ приключи много успешно. Благодарение на щедростта и добротата  на ученици, родители, учители и служители успяхме да съберем 2913 лева!

Бладотворителните инициативи в гимназията за периода 12.12.- 22.12.2016г бяха организирани от клуб „Солидарност“ и включваха няколко кулинарни базара, базар „Декорация“ и „Книжен базар“, както и чудесен Коледен концерт. Ученици и преподаватели от различни клубове и класове се включиха с много ентусиазъм и желание да помогнат на двете хронично болни деца и на бивша преподавателка в училището.

Освен с добра организация и отлична работа на участниците, тазгодишната ни кампания се отличаваше с решаващата подкрепа на родителите и на предприятията, в които те работят или ръководят. Получихме подкрепа от повече от 30 фирми от Ботевград, Правец и Етрополе. Горещо благодарим на всички вас, дарители, за вашата съпричастност и доброта! Заедно успяхме да преведем по 1000 лева в сметките на Али и Момчил, двете деца, братя на ученици от гимназията, страдащи от тежка форма на детска церебрална парализа и синдром на Даун и изпратихме 913 лева на бившата ни преподавателка Мариана Николова, страдаща от обездвижващ ревматоиден артрит.

Семействата на бенефициентите и организаторите на кампанията изразяват своята дълбока признателност към всички, допринесли за нейния успех и отправят своите сърдечни пожелания за здраве и благополучие към  всички добри хора, помогнали да се случи Коледното чудо. За Али и Момчил това са уреди за раздвижване и придвижване, крайно необходими за подобряване на тяхното състояние, но непосилни за семействата им до момента, а за госпожа Мариана Николова – допълнително болнично и медикаментозно лечение.
Ние не се съмняваме, че по Коледа стават чудеса. Вярвайте и вие!

Весели празници и много щастие през новата 2017 година!

Източник: balkanec.bg
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (6)

  • 1

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (3)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: