Четвъртък, 25 Април 2024, 12:20

Градският парк се превърна в арена на днешния благотворителен спортни-занимателен празник

5 Октомври 2019, 18:19
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1991 10


Днес в Градският парк в Ботевград се проведе благотворителен спортно-занимателен празник.Инициативата премина със смях, игри и хубаво настроение в подкрепа на благотворителна кауза

Събитието е организирано от нашата съгражданка Лили Димитрова. Към инициативата се присъединиха много доброволци, които бяха подготвили занимателни игри и забавления за гостите на спортния празник.

Занимания по различни видове спорт и творчески игри радваха посетителите на събитието.
Най-малките имаха възможност да покажат, както своите спортни умения, така и талант и творчество.

Събитието събра малки и големи, които имаха възможност да прекарат хубавия съботен ден в приятна обстановка и в подкрепа на поредната благотворителна инициатива, организирана от Лили Димитрова.



Източник: balkanec.bg

Коментари (10)

  • Отговори (19) (8)
    1. добавен от: Анонимен 5 Октомври, 22:29

    Браво Лили!Страхотна си!Правиш неща които са важни за всички нас!Успех и за напред!

  • Отговори (11) (20)
    2. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 00:42

    Тази Лили няма почивка! Голяма реклама си прави, но скрита зад благотворителност!Много подла постъпка!

    • (7) (4)
      1. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 10:08

      Защо обиждаш ма много си куха

    • (7) (2)
      2. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 10:56

      №2, Ти си пълен идиот/ка!

  • Отговори (19) (5)
    3. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 07:38

    Номер 2, защо ти не си правиш такава реклама? Защо не отделяш ежедневно от личното си време, за да събираш капачки, да сортираш, да броиш и предаваш стотинки, да обясняваш непрекъснато, да превърнеш работното си място в склад. Защо благодарение на теб в града не се правят детски площадки, фитнеси на открито, спортни празници? Защо не съдействаш на болницата да се закупят нужните неща за детското отделение или да се дарят чувалчета за новородените бебчета? Защото си мишка! Отвратително е как хора, които никога не са си мръднали пръста за нищо имат безочието да коментират делата на други, които години наред помагат и се грижат за общото добро.
    Браво, Лили - продължавай все така! Нормалните хора ти благодарим и сме с теб!

  • Отговори (8) (13)
    4. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 12:24

    Добре че е листата на Гавалигата и 5-6 деца че иначе няма да има хора на снимките.

  • Отговори (10) (3)
    5. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 12:51

    4, по твоите думи, добре че са хората на Гавалюгов, за да се съберат над хиляда лева за детска площадка за децата ни. Ами ако е така - още веднъж им благодаря и пак ще гласувам за тях. Ако пък има и други смислени хора, които също са помогнали за доброто дело - още по-хубаво. Защото и в техните глави има достатъчно разум, за да знаят кое е най-правилното за града ни :)

  • Отговори (4) (1)
    6. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 18:13

    Днес кандидатът за кмет на община Ботевград от МК ДИБО Георги Георгиев и кандидатите за общински съветници, заедно с кандидата за кмет на Кметство Литаково Тодорка Петрова, проведоха поредната инициатива за почистване на нерегламентирано депо за битови отпадъци.

    Доброволците от коалицията насочиха вниманието си към едно такова изоставено от депо на ул. „Вълчи град“. Дейностите по почистването започнаха традиционно в 7.30ч . На него присъстваха освен кандидатите за кмет на общината Георги Георгиев и на кметство Литаково -Тодорка Петрова, също така кандидатите за общински съветници Йордан Йорданов от Ботевград, Ангел Ангелов от Ботевград, Габриела Михайлова от Скравена, Любчо Василев от Трудовец, Николай Велков от Ботевград, Пламен Иванов от Литаково и Петър Петров от Скравена. Осигурена бе товарачна техника и автомобили за извозване на битовите отпадъци. Те бяха транспортирани до Регионалното депо за твърди битови отпадъци в Ботевград.

    „Докато почиствахме нерегламентираното сметище, бяхме посетени на място от жители на Литаково, живеещи в близост. Хората изразиха неодобрение от съществуващите множество дупки върху асфалтовото покритие на въпросната улица. Ние поехме ангажимент, че ако спечелим изборите на 27 октомври, тя ще бъде отремонтирана и преасфалтирана“, заяви кандидатът за кмет на община Ботевград-Георги Георгиев.

    По време на почистване на сметището на ул. „Вълчи град“ , с. Литаково досегашният кмет на Кметство Литаково – Даниел Дилов инспектира провеждането на доброволческата акция и упражни контрол над дейностите. Няколко дни преди това организаторите на инициативата поискаха съответното разрешение на нейното провеждане. Това е втората поред акция на МК ДИБО за почистване на нерегламентирани сметища на територията на общината, с което заявяват намерението си да насочат бъдещите си усилия при управлението на общината, тя да бъде изчистена в голямата си част от такива. ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ МУ ПОТЪРСИ СМЕТКА ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ С КОИТО ПЛАЩА НА БАГЕРИТЕ ЗА ТЕЗИ МАШИНО-СМЕНИ- ОТ ВАШИЯТ ДЖОБ ГОСПОДА " КРАДЕ АМА И ПРАВИ"-ТЕЗИ БОКЛУЦИ СА ОТ НЕГОВО ВРЕМЕ НЕКА СИ ГИ ПОЧИСТИ

    • (1) (4)
      1. добавен от: Анонимен 6 Октомври, 21:33

      А защо не си напишеш името, щом отправяш обвинения?
      Може би защото си тъпа и спотана мишка, която няма доблест да стори подобно нещо.

  • Отговори (1) (1)
    7. добавен от: Анонимен 7 Октомври, 08:48

    BRAVO

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete