Събота, 20 Април 2024, 11:39

Граммер реализира производствената си дейност със 100% зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги

30 Юли 2018, 15:40
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2286


Граммер АД се присъедини към производствените компании у нас, които избраха ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги като свой доставчик на енергия, добита от възобновяеми източници.

Удостоверение за снабдяване със 100% зелена енергия беше връчено от г-н Боян Кършаков, управител в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги, на г-н Метин Дениз, управител на завода на немския производител в село Трудовец.

Граммер стъпва на българския пазар преди повече от две десетилетия като водещ производител на седалки за всякакъв тип автомобили. Производството на завода в българското село Трудовец край Ботевград е свързано със сериозно потребление на енергийни ресурси.

По повод преминаването към използването на изцяло възобновяема енергия и получаването на специално удостоверение за зелена енергия, г-н Дениз споделя: „Изключително сме доволни от предложението, което търговецът на електроенергия ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги отправи към нашата компания.

Благодарение на възможността да осъществяваме дейността си в България, потребявайки 100% зелена енергия, ще изразим нашата ангажираност към спазване на корпоративната философия на Граммер, много важна част от която е именно цялостната защита на околната среда.“

Вече повече от две години ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е търговецът, който издава удостоверения на свои клиенти за доставка на енергия от екологично производство.

„Щастливи сме, че все повече компании от индустриалния сектор у нас насочват своите усилия към реализация на своя производствен процес с грижа към околната среда.

Нашето дружество е готово да отговори на очакванията за качествена и природосъобразна доставка на електроенергия на своите бъдещи клиенти. Заедно можем да продължим да изграждаме и утвърждаваме добрите европейски практики за внедряване на „зелената идея“ в промишлената дейност на българския бизнес“, коментира г-н Кършаков.

Източник: cross.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete