Петък, 19 Април 2024, 08:30

Herbalife става официален спонсор на лекоатлета Митко Ценов

13 Юли 2016, 00:01
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 983 0


На специална церемония, провела се в столичния хотел Хилтън, Herbalife официално обяви едногодишния си договор за спонсорство с националния рекордьор на 3 000 метра стипълчейз Митко Ценов.  От днес Митко Ценов се присъединява официално към семейството на спонсорираните от Herbalife спортисти – коментира директорът на компанията за Югоизточна Европа Нина Шебечич Църнолатац. Като част от спонсорството Herbalife ще предостави на Митко Ценов широка гама от продукти, които ще подпомогнат талантливия лекоатлет при спазването на подходящ хранителен режим и сме сигурни, че ще се отразят благоприятно на физическото му състояние и на спортното му представяне – допълни Църнолатац.

Щастлив съм, че имам възможност да се състезавам и печеля титли за България. За мен е чест, че заедно с моя треньор Йово Николов, сме подкрепяни от Herbalife и наистина се наслаждавам на моята нова Herbalife закуска. Открих, че това е един чудесен начин за начало на деня ми – коментира Митко Ценов.

На въпрос на водещия Камен Алипиев как се чувства като част от екип, в който има звезди от ранга на Кристиано Роналдо, LA Galaxy и италианския волейболен отбор Тренто, чиито треньор е българинът Радостин Стойчев, Ценов отговори, че това може само да го радва и да го стимулира да печели повече състезания.
В рамките на събитието гостите и представителите на медиите имаха възможност да се запознаят отблизо с продуктите на Herbalife и да получат ценни съвети от талантливия ни лекоатлет по отношение на хранителния режим и съчетаването му с физически упражнения.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete