Петък, 29 Март 2024, 17:45

Хеттрик на Николай Иванов и победа за Чавдар при старта на първенството

12 Август 2018, 08:44
(1) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2665 6


Повече от успешно бе началото на състезателната 2018/2019г. за мъжката формация на Чавдар Етрополе, която постигна изразителна победа с 3:1 във вчерашния първи мач срещу новака в групата Спортист 2009 Своге. Двубоят се игра от 18.00ч. на централния стадион при отлични условия, прекрасно време и както винаги в присъствието на много фенове, които с нетърпение чакаха началото на първенството и които за поредна година показват, че винаги са били част от отбора и винаги ще го подкрепят.
Динамично първо полувреме, три гола на Николай Иванов и не особено атрактивна втора част са акцентите на този мач.
Домакините от Чавдар започнаха срещата с необходимата сериозно и опознавайки играта на противника, което продължи до 21-та мин., когато при една добре организирана атака пред вратата на Своге, Николай Иванов получи първия си шанс за гол, който той успешно реализира. Еуфорията от успеха разконцентрира до някъде етрополци и след допусната грешка в защита се стигна до изравняване на резултата в 29-та мин., когато точен за гостите бе Любомир Ценов.До края на първата част не последваха нови попадения, но динамиката в играта на Чавдар подсказваше, че тима има потенциал за нещо повече от равенството и това стана две минути след подновяването на играта през второто полувреме. В 47-та мин. дойде и втория гол на капитана в отбора на Етрополе, Николай Иванов и това бе достатъчно да внесе нужното спокойствие в тима и да им позволи да покажат добрата си игра и безспорните си футболни качества на терена.Футболистите на Спортист стояха добре на терена и въпреки очертаващата се загуба се опитваха да отговарят на наложеното темпо и да търсят нещо повече в срещата, но това така и не стана. В 54-ата мин., успешният мач за Чавдар вече беше факт, когато се стигна до трето попадение на Николай Иванов, който направи дебюта си като капитан доста запомнящ се. До края на срещата не се стигна до нищо по-сериозно и пред двете врати, размяна на атаки, не до там точни, лек спад в темпото и разиграване на топката без особена острота до последния съдийски сигнал.Като цяло мача се игра коректно, без особени намеси на главния съдия и с малко показани картони, което прави чест и на двата отбора.
Състав на Чавдар Етрополе : Христо Матев, Сотир Илиев, Васил Бънов, Александър Събев, Георги Атанасов, Александър Радков, Йордан Йовчев, Николай Ботев, Николай Иванов /капитан/, Иван Мишев, Симеон Вешев и резерви : Милен Георгиев, Ивайло Величков, Калоян Тодоров, Виктор Пенчев, Денислав Ганчев, Станислав Благоев, Владимир Тачев.
Ст.треньор: Красимир Стоев, треньор на вратарите Христо Стаменов.

Състав на Спортист 2009 Своге : Станислав Томов, Сашо Малинов, Мартин Семерджиев, Александър Михайлов, Мартин Вълчинов, Деян Борисов, Любомир Ценов, Калоян Ангелов, Денис Стоилов, Стоян Георгиев, Неделин Асенов и резерви: Боян Василев, Антоан Асенов, Микита Десятков, Фабиен Георгиев, Денис Николов, Емануил Иванов.

Ст.треньор: Ангел Славков



Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 12 Август, 13:04

    Страхотно издържана статия

  • Отговори (1) (0)
    2. добавен от: Анонимен 12 Август, 13:31

    Браво, хубав материал и както се прави има съставите и на двата отбора

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 12 Август, 14:58

    Bravo momci

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Август, 15:27

    Красив футбол играете, браво

  • Отговори (1) (0)
    5. добавен от: Анонимен 12 Август, 15:36

    Техниката ме кефи, затова Ви гледам

  • 6.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete