Сряда, 24 Април 2024, 00:36

Христо Стоичков изгледа първия мач на Чавдар при старта на първенството

4 Август 2019, 09:28
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2528 17


Носителят на Златната топка за 1994г., Христо Стоичков изгледа първата среща на ПФК "Чавдар" Етрополе при старта на първенството в Югозападната Трета лига, където домакините посрещнаха тима на ФК "Марек 1915" гр.Дупница. Срещата бе с начален час 18.00ч. и се игра на централния стадион на сп. комплекс "Чавдар" в приствието на много фенове, които чакаха с нетърпение началото на сезона и най-вече да видят промените в състава на Чавдар. В стартовия списък имаше няколко нови имена, като Ивайло Стоянов, Мартин Милков и Стелиян Маринков, а в резервите бяха включени момчета от школата на клуба. Безспорно най-голям интерес предизвика младият вратар на отбора Борислав Иванов, който само на 16 години прави своя старт при мъжете, както и резервния такъв Васко Тодоров, които са възпитаници на треньора Христо Стаменов.
Като цяло срещата бе доста динамична и в нея имаше какво да зарадва присъстващите на стадиона, които зажаднели за футболна битка реагираха даста спонтанно.
Началото на мача предложи опознавателно темпо, в което отборите се проучваха взаймно като възможности, които видимо бяха доста изравнени и първите двайсетина минути преминаха в опити да се вземе някакво преимущество, като успех в това постигнаха първи гостите, които поведоха в резултата в 22-ата мин. Това положение амбицира домакините и какато вече стана ясно ,отборите не се превъзхождаха и равенството бе възстановено в 29-ата мин. с гол на едно от новите попълнения на Чавдар, Мартин Милков. В дадената една минута продължение на първата част, отново Милков можеше да донесе преднина за етрополци, но за съжаление топката не влезе във вратата на тима от Дупница.
Второто полувреме се оказа доста по-интересно от към положения и това повиши качеството на игра. В 71-ата мин. отново гостите взеха аванс в резултата, но десет минути по-късно, чудесно представилият се в този мач Николай Ботев изравни головото положение в мача /2:2/. Устремът на етрополската формация продължи и с бурната подкрепа на феновете тима успя да поведе в 85-ата мин. с още един гол на капитана Николай Ботев и когато всички вече чакаха края на редвоното време, за да се поздравят с победа се стигна до 3- минутно продължение, в което за нарушение в наказателното поле, отборът на Марек получи правото да изпълнява дузпа и разбира се тя бе успешно изпълнена от Росен Йорданов. Краен резултат от двубоя ПФК "Чавдар" - ФК "Марек 1915" 3:3.

Състав на ПФК "Чавдар" Етрополе: Борислав Иванов, Сотир Илиев, Васил Бънов, Александър Събев, Калоян Радков, Ивайло Стоянов, Николай Ботев /к/, Мартин Милков, Цветелин Цаковски, Георги Атанасов, Станислав Благоев.
Резерви: Васко Тодоров, Михаил Михайлов, Иво Хайрилов, Александър Бакалов, Момчил Димов, Владимир Тачев, Стелиян Маринков.
Ст.треньор Красимир Стоев

Състав на ФК "Марек 1915" Дупница : Костадин Гоцев, Иван Влахов, Антонио Арсов, Евгени Гроздин, Росен Йорданов, Петьо Иванов, Илиян Христов, Александър Близнаков, Димитър Нечев, Николай Ганчев, Димитър Владимиров.
Резерви: Евгени Спасов, Майкъл Георгиев, Джордж Николов, Стоил Борисов, Николай Атанасов, Симеон Димитров, Робертин Атанасов.
Ст.треньор : Цветан Видински


Източник: balkanec.bg

Коментари (17)

  • Отговори (2) (7)
    1. добавен от: Анонимен 4 Август, 16:40

    Вратаря ни ... много слабичък

    • (4) (1)
      1. добавен от: Анонимен 4 Август, 21:14

      Нормално, първи мач при мъжете и само на 16год. Повече търпение, калъфи.

  • Отговори (1) (2)
    2. добавен от: Анонимен 4 Август, 16:53

    Къде си Матеев ?

  • Отговори (3) (1)
    3. добавен от: Анонимен 4 Август, 17:11

    Много работа го чака това момче, много.

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 4 Август, 19:35

    Матев къде си

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 5 Август, 16:40

      В Оборище Панагюрище

  • Отговори (3) (0)
    5. добавен от: Анонимен 4 Август, 20:41

    Ботев браво

  • Отговори (4) (0)
    6. добавен от: Анонимен 4 Август, 20:46

    Наше момче свесно Нема го видиш по кръчми скромно етрополец с големо сърце.Браво Ники Ботев

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 4 Август, 21:15

    Добра му е идеята на Стаменов, но момчето няма много качества.

  • Отговори (1) (1)
    8. добавен от: Анонимен 4 Август, 21:28

    Малък е още за това...не бързайте
    Ще стане трябва време

  • Отговори (3) (0)
    9. добавен от: Анонимен 4 Август, 21:30

    Успех Боби няма да се даваш

  • Отговори (1) (0)
    10. добавен от: Анонимен 4 Август, 22:55

    Botev golqm si evala

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (181)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete