Петък, 19 Април 2024, 11:22

Хубав волейбол, много емоции и купа за етрополската формация от Мемориалния турнир "Асен Борисов"

22 Октомври 2017, 17:16
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 2278 2


В празник на волейбола се превърна днешният ден, в който се проведе Мемориалният турнир за купа "Асен Борисов" в присъствието на десетки любители на популярната в нашия град игра.
Турнир "Асен Борисов" се провежда за 13-ти пореден път и е в памет на нашите приятели Асен Борисов- председател на ВК "Етрополе" до 2005г, Цанко Цанков - дългогодишен председател на съдийската колегия по волейбол в Етрополе и един от основателите на волейбола в нашия град, Ивайло Гръбчев - бивш състезател на клуба и съдия по волейбол, Димитър Йотов - състезател по волейбол ишампион на България с мъжкия отбор на Миньор-Бухово, Георги Билев - доайен на волейбола в Етрополе.

Началото бе в 10.00ч. със срещата между отборите на ВК "Етрополе" и ВК "Ботев" Ихтиман, завършила с победа на етрополци с 3:0 гейма, след което последва и официалното откриване на мероприятието. Трети участник в турнира бе тимът на ВК "Град" Белоградчик. Във втората среща момчетата от Ихтиман успяха да се наложат с 3:0 над отбора от Белоградчик. Последната трета волейболна битка поднесе един истински спортен спектакъл, в който можеха да се видят невероятни отигравания, истинска волейболна битка, мъжка борба за всяка точка и огромна любов към любимата игра. Всичко това създаде неповторима атмосфера в залата и бурни аплодисменти за отборите на Етрополе и Белоградчик, които буквално се раздадоха от двете страни на мрежата. Срещата вървеше точка за точка, като във втория гейм се стигна до резултат 31:29 за домакините, но съперника заслужава само адмирации за начина, по който изигра мача и само малшанс ги лиши от крайната победа, която отиде при мъжете на Етрополе /3:1 гейма/.

Поздравления и уважение заслужават всички участници, които направиха турнира сериозен и всеки мач бе изигран с чест и достойнство.
Крайно класиране:
1 място ВК "Етрополе"-гр.Етрополе
2 място ВК " Ботев"-гр.Ихтиман
3 място ВК "Град" -гр. Белоградчик

Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Октомври, 18:00

    Специални адмирации за Цеци Магистралата, този път добавките свършиха работа

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Аз. 22 Октомври, 20:21

    Кой трябва да е Магистралата...

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete