Четвъртък, 28 Март 2024, 17:48

Илия Гетов и Цанко Цанов с номер едно за Новачене

18 Октомври 2015, 17:04
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5332


Вчера (17 октомври) кандидат-кметовете от ПП ГЕРБ на Община Ботевград и с. Новачене Цанко Цанов и Илия Гетов се представиха официално пред жителите на селото. Мероприятието се състоя от 18:30ч. в НЧ „Правда 1905”.
 
Водещата на събитието представи Илия Гетов с информация около неговия личен живот и административен опит, след което тя му предостави лично думата. Г-н Гетов изнесе своите мотиви за кандидатурата си и какви ще бъдат неговите приоритети при евентуално спечелване на местния вот.
„Реших да се кандидатирам за кмет и общински съветник, защото обичам и вярвам, че селото и общината ни могат да стане прекрасно място за живеене. Убеден съм, че заедно с вашата загриженост за селото и моите амбиции, житейски опит, организираност и комуникативност, можем да променим нещата към по-добро. Смятам, че притежавам необходимите умения и качества, които ще допринесат това да се случи и имам нужда от вашата подкрепа. Ако и вие смятате, че е нужна промяна в нашето село и че е крайно време някой да защити вашите интереси в Общински съвет в Ботевград, гласувайте на 25-ти октомври за мен. Ако искаме да станем силни, трябва да сме заедно.
Не искам да обещавам до болка познати приказки, защото знам, че и на вас ви е омръзнало да слушате едно и също. Аз не обичам да обещавам, защото думата „обещавам” и „обичам” са специални за мен. Те се казват, когато вярваш със сърце и душа в тях. Аз ви обещавам само, че ще работя за вас, за вашите идеи, проблеми и мечти, които искам да осъществим заедно с млади, амбициозни и честни хора, с почтени намерения да възродим селото, в което сякаш през последните години времето и развитието в него са спрели.
Това, което е било създадено, вече се руши, няма надграждане.
Искам хората да живеят старините си спокойно, младите да не напускат домовете си и да не купуват къщи в другите села, а да подържат бащините си къщи и да съживим селото такова, каквото го помним от преди години, когато в него имаше тото пункт, зъболекарски и медицински кабинет, бензиностанция, цех и стопанство, имаше къде да излезеш с приятели, имаше активна спортна и културна дейност. Искам да върнем старият му чар, приветливост и динамичен живот.
Заедно искам и зная, че можем да реализираме идеите си за бъдещето развитие на селото ни, за превръщането му в привлекателно място за живеене, работа и инвестиране. Място което се развива на всички нива, спорт, читалищна дейност, спокоен и организиран пенсионерски живот, приветлив и чист център, хубави улици и най-важното инвестиции и работни места. Искам всеки да живее добре, защото когато е добре комшията ти, и ти ще си добре, когато няма завист и злоба, а сговор и уважение. Там където има сговор цари мир и хармония”, каза Илиян Гетов.
 
След кандидатът за кмет на селото, водещата представи и инж. Цанко Цанов, който също обяви мотивите си за кандидатура и не скри гордостта си, че именно той е избраникът на най-голямата политическа партия. На сцената се качиха и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ.

Водачът на листата Мартин Тинчев заяви: Спомням си преди шест години в същия салон на същата сцена със същата партия отново бях тук пред вас. Тогава от вас поисках да подкрепите един  ваш селски и вие го подкрепихте. Той стана депутат и то благодарение на вас. Сега отново съм пред вас, отново искам вашата подкрепа за един друг ваш селски – Илия Гетов.

Илия Гетов получи пълната подкрепа на кандидата за кмет на Община Ботевград Яница Иванова и коалиция Реформаторски блок. Тя обяви, че отборът на реформаторите чувства г-н Гетов като техен кандидат и той е правилният избор за селото.
 
В музикалната програма се включиха танцов състав „Луди млади” към НЧ „Правда 1905” и фолкпевицата Ивена.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*Предизборна публикация



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete