Понеделник, 25 Януари 2021, 15:43

Има инвестиционо намерение за изграждане на вилно селище в Сливница

3 Юни 2020, 20:07
(3) (0)
Сливница - Новини
Прочетена: 1919 0


В община Сливница е постъпило инвестиционно намерение за изграждане на вилно селище с 55 парцела, два от които за ОО и един смесен-жилищна сграда с магазини. То е входирано от „АЛФА СОРТЕ” АД. Предвижда се селището да бъде изградено в местността „Лицето” в град Сливница.

Имотът ще бъде разделен на 55 парцела, от които 48 за строителство на еднофамилни къщи, един за строителство на жилищна сграда с магазин, един за строителство на ресторант с басейн, един за строителство на детска занималня с кухня, един за строителство на вътрешен път и един парцел за озеленяване. В проекта има предвидени покрити и открити паркоместа, достатъчни на брой за да обслужват всички апартаменти, къщи и посетители на обекти за ОО. В същото време имайки предвид северната граница на проекта с гора е предвидено много по-малко застрояване от допустимото за района. Инвестиционното предложение е ново, но за него ще се използват съществуващите изградени комуникации от предишно незавършено инвестиционно намерение.

Три от сградите, изградени от предишното инвестиционно намерение ще бъдат запазени и преустроени за нуждите на новото инвестиционно намерение.
Инвестиционното намерение ще се разположи на парцел с квадратура 40 000 кв.м. Парцелът има директен достъп от скоростен път 1-8 София – Калотина. Средното ниво на терена е на над 6м. над нивото на пътя, което е естествена шумоизолация и визуална защита.

Снимката е илюстративна.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще се ваксинирате ли?

Анкета » коментари (4)

Ще се ваксинирате ли?

отговори
Да (124)
70% Complete
Не (286)
70% Complete
Ще изчакам да се ваксинират повече хора и тогава ще преценя (66)
70% Complete
Имам особено мнение по въпроса с ваксината (29)
70% Complete
Вече имам изграден имунитет и не се нуждая от ваксина (25)
70% Complete