Четвъртък, 19 Октомври 2017, 22:57

Инна Ефтимова не стигна финала на 60 м в Белград

6 Март, 20:37
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 586 0

Инна Ефтимова не успя да се класира за финала на 60 м при жените на европейското първенство в зала в Белград. Българската спринтьорка остана 6-а в трета полуфинална серия с резултат от 7,42 сек, който е с 0,02 секунди по-слаб от този от пресявките. За класиране напред й трябваше да финишира първа или втора или да даде едно от двете най-добри „губещи“ времена. Резултатът на Ефтимова обаче я нареди една на 17-о място от всички 24 полуфиналистки и не й позволи да участва в разпределението на медалите по-късно днес.

„Закъснях много на старта. Изстрелът ме завари още на позиция „готови“ и не успях да тръгна добре. Това за 60 м е от голямо значение, тъй като финалът е твърде близо – сподели Инна след бягането. - Бях готова да сляза под 7,30 сек., но сега това няма значение. Не съм доволна като цяло от представянето си тук, но пък си заслужаваше, макар и само да чуеш подкрепата на многобройната българска агитка от трибуните. След европейското ми предстои да направя терапия, за да се възстановя от недолекуваните контузии, а за лятото искам да си направя лично посижение, разбира се – ще гоня и норматив за световното“.

Победителка в полуфинала на Ефтимова стана швейцарката Муджинга Камбуджи със 7,19 сек., а най-бърза от всички бе ветеранката Олесия Повх (Укр) със 7,16 сек. Финалът се „затвори“ на 7,26 сек. на Ева Свобода (Пол), която влезе по време от серията на Ефтимова.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Одобрявате ли идеята на арх. Весела Маркова за изграждане на Гробищен парк зад бензиностанция "Петрол"

Анкета » коментари (11)

Одобрявате ли идеята на арх. Весела Маркова за изграждане на Гробищен парк зад бензиностанция "Петрол"

отговори
Да, защото е извън населеното място. (156)
70% Complete
Не, защото е по-отдалечено от града и придвижването би било свързано с превоз, вместо пеша. (60)
70% Complete
Не. Два гробищни парка ще станат много. (70)
70% Complete
Одобрявам идеята за преместване, но зад бензиностанция "Петрол" не е подходящо. (41)
70% Complete
Нямам отношение. (15)
70% Complete