Четвъртък, 28 Март 2024, 22:50

Инна Ефтимова не стигна финала на 60 м в Белград

6 Март 2017, 20:37
(0) (0)
Костинброд - Спорт
Прочетена: 1816 0


Инна Ефтимова не успя да се класира за финала на 60 м при жените на европейското първенство в зала в Белград. Българската спринтьорка остана 6-а в трета полуфинална серия с резултат от 7,42 сек, който е с 0,02 секунди по-слаб от този от пресявките. За класиране напред й трябваше да финишира първа или втора или да даде едно от двете най-добри „губещи“ времена. Резултатът на Ефтимова обаче я нареди една на 17-о място от всички 24 полуфиналистки и не й позволи да участва в разпределението на медалите по-късно днес.

„Закъснях много на старта. Изстрелът ме завари още на позиция „готови“ и не успях да тръгна добре. Това за 60 м е от голямо значение, тъй като финалът е твърде близо – сподели Инна след бягането. - Бях готова да сляза под 7,30 сек., но сега това няма значение. Не съм доволна като цяло от представянето си тук, но пък си заслужаваше, макар и само да чуеш подкрепата на многобройната българска агитка от трибуните. След европейското ми предстои да направя терапия, за да се възстановя от недолекуваните контузии, а за лятото искам да си направя лично посижение, разбира се – ще гоня и норматив за световното“.

Победителка в полуфинала на Ефтимова стана швейцарката Муджинга Камбуджи със 7,19 сек., а най-бърза от всички бе ветеранката Олесия Повх (Укр) със 7,16 сек. Финалът се „затвори“ на 7,26 сек. на Ева Свобода (Пол), която влезе по време от серията на Ефтимова.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete