Четвъртък, 25 Април 2024, 07:09

Инж. Драгомир Драганов се срещна с представители на регионални медии

13 Август 2019, 20:06
(2) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1730 8


Изпълнителният директор на "Елаците-Мед" АД, инж. Драгомир Драганов, се срещна с журналисти, които са представители на регионални медии в общините, където дружеството развива своята дейност. Събитието е част от инициативите по случай 44 години от създаването на МОК "Елаците" и 20 години от присъединяването на "Елаците-Мед" АД към група ГЕОТЕХМИН. Срещата се състоя днес /13.08.2019г./ от 12.00ч.в Конферетната зала на к-с "Етрополия" гр.Етрополе и на нея присъстваха още: инж. Стоил Димитров, инж.Александър Григоров /водещи мениджъри в дружеството/ , Милена Христова- директор "Човешки ресурси" в "Елаците-Мед"АД, Даниела Теофанова- директор "Връзки с обществеността" ГЕОТЕХМИН, Тодор Иванов-ръководител отдел "Комуникации" "Елаците-Мед" АД.
За начало на пресконференцията бе представен кратък филм, в който акцентите бяха върху естеството на работа във всички дейности на дружеството, спецификата на работа, отговорностите на служителите и работниците, внедряването на съвременни технологии и методи на работа и ангажиментите към опазване на околната среда, като неразделна част от ангажиментите на ръководството към този важен въпрос.
Присъстващите журналсти имаха възможността да задат въпроси към представителите на дружеството, като основна част от тях бяха относно мероприятията по опазване на околната среда и по-конкретно за р.М.Искър, като г-н Драганов сподели, че ежедневно получава доклади за състоянието на реката и с перспектива е да се увеличи капацитета на пречиствателна станция "Мицубиши". За 2019г. са рекултивирани 305 дка в района на находище "Елаците". Засегнат бе и въпроса за кадрите, като според Милена Христова, младите специалисти остават трайно на работа в дружеството и получават необходимите възможности за реализация. За девета година се провежда и лятна Стажантска програма, която дава възможност за успешна професионална реализация. Дружеството заема 40-то място в класация за работодатели в която са включени 500 такива в България. В него работят 1800 души с над 120 професии.
Относно бъдещи дейности реализирани на територията на община Етрополе са предвидени, изграждането на Център за възрастни хора в сградата на болницата в Етрополе и такъв в Златица и на мястото на съборената сграда на старото кино да се изгради лятно кино.
"Пътят на дружеството е преминал и през трудни и през успешни периоди, но благодарение на работата на целия екип от специалисти успя да заеме едно сериозно място в минната промишленост със социална и икономическа отговорност.Това е един модел на успешно управление и смятам, че перспективата е дългосрочна към дружеството и че концесията ще продължи и след 2032г.", сподели още инж.Драганов.

Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 14 Август, 09:26

    са предвидени, изграждането на Център за възрастни хора в сградата на болницата в Етрополе
    И сега там има дом за стари хора.

  • Отговори (2) (0)
    2. добавен от: Анонимен 14 Август, 13:34

    Драги съграждани, четете, лайквайте и разпространявайте славата на Botevgrad.com. В материала си по този повод бяха го пратили в КОНКУРЕНТНАТА зала на "Етрополия". Два пъти бяха написали грешно пълното име на Елаците, и двата по различни начини. Да бяхте си заслужили почерпката - сигурно са ви дали барем по едно кафе!
    По-неприятното е, че са ми изтрили коментара, в който им посочвах грешките. Що не търпите и най-дребна критика, Botevgrad.com? Да бяхте си гледали по-добре работата, да ви кажем браво...

    • (2) (0)
      1. добавен от: Анонимен 14 Август, 20:52

      Пак там:
      "Преди години бяха залесени в землището на Черни вид"
      Черни вид?! Това случайно да не е Черни Вит?
      Едва ли, такова животно нема...

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 14 Август, 17:16

    Щото Ристо е дърт злобар

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 14 Август, 17:19

    Да и нищо конкретно не е написал. Тук поне може да разбереш и нещо съществено.

  • Отговори (2) (2)
    5. добавен от: Анонимен 15 Август, 08:47

    Да от Ботевград .ком трият и блокират неприятните за тях коментари . Гавалюгов е налложил тотална цензура ,но истината е ,че е един слаб човек с доста злоба в душата .

    • (3) (1)
      1. добавен от: Анонимен 15 Август, 15:00

      Коментарите се трият само в етрополския сайт на "Botevgrad.com".

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 16 Август, 10:00

    :idea: :idea: :idea:

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete