Четвъртък, 25 Април 2024, 18:19

Инж. Красимир Андреев – и.д. кмет на Ботевград

22 Април 2015, 08:38
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 6689 3


В Областна администрация – София област е постъпило уведомително писмо от кмета на община Ботевград Георги Георгиев. С него той съобщава, че излиза в платен отпуск, считано от 15 април 2015г.  Озадачаващото в случая е, че само преди дни Георгиев не се отзова на поканата за дебат, отправена му от общински съветници по повод наболели актуални проблеми. Тогава той посочи: "Определено смятам, че сега е по-важно да изпълня това, което гражданите на общината поставиха пред мен в качеството ми на кмет. За мен въпросите на гражданите винаги са били приоритет, те са много по-важни от всичко останало." Оказва се, обаче, че градоначалникът е решил да си почине малко от проблемите на гражданите и да излезе в доста продължителен отпуск, тъй като ще отсъства общо цели 47 дни. Съвсем случайно Георгиев излиза в отпуск само ден преди насрочения дебат. Дали това го оправдава да не се отзове на поканата не е сигурно, тъй като вчера той излезе в платеното с общински пари ефирно време в местната телевизия. Очевидно кметът Георгиев предпочита да отговаря на въпроси в комфортна за него среда, в собствения му кабинет (въпреки, че е в отпуск), вместо да се изправи срещу опонентите си и да даде конкретни отговори на поставените въпроси, мотивирайки се така: "Нямам време за губене".
По време на продължителния отпуск на Георгиев длъжността кмет на община Ботевград ще бъде изпълнявана от заместник-кмета на общината инж. Красимир Андреев.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Гошо ще свърши като НДСВ 27 Април, 07:34

    ГЕРБ е лидерска партия и ще свърши като НДСВ. Ръководството на ГЕРБ действа като кукувиците: взе "в крачка" много кметове с произход от БСП или СДС и НДСВ, които заради пари набързо прецапаха в поредната управляваща партия. Такива като Георгиев, които започнаха от ДИБО, сетне се гушнаха с БСП, после с НДСВ (като Гошко с Олимпи Кътев) и последно пристанаха на ГЕРБ.Тяхната цел е да се нагушкат с пари, като не забравят нещо да оставят и в десниците на ръководствата на посочените партии. Така че не превъзнасяйте ГЕРБ - неговите кметове в по-голямата си част са ренегати. Да припомним ли,че ръководителите й са бивши бодигардове - кой на Тато, кой на царя, а някои и на двамата. Партия на милиционерите и бивши БКП-членове. Да не говорим,че конкретно за Г.Г. от ръководството на партията (разбирай Боко от Банкя) много добре разбират какви ги върши, ама си траят, докато намерят по-добър от него - хайде де: Лалчева, Иван Мазния, Цеки и т.н.(може и Данчо Матрицата), или им писне от него и го подберат към прокуратурата, което едва ли ще стане, защото пологът им е един и същ.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Хайде сега, заедно на баницата 27 Април, 07:40

    Във форумите съветват БСП да не издига свой кандидат за кмет, а да се обедини с ДСБ, СДС, БСДП и други партийки, да изберат БЕЗПАРТИЕН КАНДИДАТ, та да победят Г.Г. То в Ботевград е пълно с "безпартийни" , бъкащи от морал и честност хора, бивши активистии ръководни кадри на ДКМС и БКП преди 10 ноември: Б.Георгиев, Д.Димитров, И.Минев, Цв.Коцев - Циро, Д.Стайков, В.Кръстева, К.Коцов, бившият кмет от БСП Г.Пеев... Още да изброявам ли? Ами нали и Гошо Г. е славен потомък на ДКМС и БКП?! Бая години се мотаеше и разхождаше крачолите на събрания на двете организации, та дори навремето командваше градския Комсомол! Добре че са седмината опозиционни общински съветници, та измиват очите на т.нар. "леви"...

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Април, 08:52

    коментарите не бяха ли доста повече тук?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (187)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (53)
70% Complete