Сряда, 24 Април 2024, 10:22

Искрено и лично със Слави

20 Юли 2013, 11:28
(0) (0)
България - Жълто
Прочетена: 1207 1


Слави Трифонов е бил проверяван за пране на пари по време на правителството на ГЕРБ след сигнал на депутат от "Атака", обяви той в интервю за "24 часа".

Трифонов, който бе последователен критик на Бойко Борисов и правителството му, подозира, че това е било опит да бъде сплашен и наказан.

"Бях разследван по член 200 и не знам си кой за пране на пари. За нещо, което беше абсолютна лъжа! Правиха ми ревизии близо 6 месеца, да не кажа близо година. Накрая за да кажат от прокуратурата, че няма такова нещо, защото то няма. Държавата може да ти измисли, да ти изфабрикува всичко и ти как ще се бориш?", пита шоуменът.

За Бойко Борисов

"Бойко Борисов е отрова, която трови изключително много и без това отровената политическа система. Аз не знам дали той го осъзнава. Може би се влияе и се вълнува от други неща. Егото му, кръвното му налягане, което е нормално, разбира се, присъствието му в публичното пространство. Да е отряд 28 на негово лично разположение. Лъжата е част от неговото общуване с обществото...

Вижте какво излезе покрай шефа на Комисията за конфликт на интереси, там какво е писано Б.Б. и Ц.Ц. - какво да атакуваме и кого да не атакуваме. Това е ентият скандал. Няма друга личност в България и от моя съзнателен живот и от това, което чета в историята, към която обществото да е било толкова компромисно. Но на Бойко Борисов продължават цялото общество и медиите включително да му правят компромис след компромис. Той е късметлия в случая".

За протестите срещу кабинета "Орешарски"

"Протестиращите искат оставка на правителството, вместо да настояват парламентът да смени избирателната система, което би довело до истинска промяна. Окей, сваляме това правителство. Тук държа да вметна, че аз съм по-скоро доста десен по убеждения.

Но какво показва социологията - че идват отново БСП, ДПС и ГЕРБ. Как ще изглежда парламентът, ако са пак БСП, ДПС и ГЕРБ? Най-вероятно няма да искат да направят конфигурация с ГЕРБ и ДПС и БСП ще се разберат и ще е пак същото. И това ще се случи буквално след два-три месеца.

Тогава пак ли ще има протести срещу правителството, за да се повтори отново същото ли?", пита Трифонов и твърди, че с промени в изборното законодателство и въвеждането на мажоритарен вот – парламентът ще изглежда по друг начин.

За шоуто му по bTV

"Аз още не съм подписал нов договор. А до 1 септември остава 1 месец. Водим разговор, но той не е за пари. Ако не се разберем, ще направя това, което е необходимо", отсича той.

На въпрос дали необходимото е отиването на шоуто му в ТВ7, Трифонов отвръща:

"Кой?!?! Бареков?! Не е възможно в тази телевизия. Не съм водил засега разговори с нито една телевизия, защото аз съм партньорски настроен. Така че разговори с други телевизии не съм водил засега", категоричен е той.

Източник: в. "24 часа"

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Юли, 08:56

    Слави си е пич! Браво за отровата Борисов!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete