Вторник, 16 Април 2024, 19:12

Истински спортен празник като част от празниците на града

16 Септември 2017, 21:51
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 1556 0


На 16 септември на стадион "Белица" се състоя истински спортен празник, в който участваха десетки младежи от Костинброд. Под мотото "Живей активно" ученици от няколко училища се състезаваха в различни спортове - футбол, хандбал, тенис на маса, баскетбол и шах. Събитието започна в 10.00 ч. като сред специалните гости бяха Тити Папазов и Методи Деянов. От община Костинброд събитието уважиха кметът Трайко Младенов, председателят на Общинския съвет д-р Атанас Тенев, заместник-кметът Любен Кънчев, председателят на спортната комисия в общинския съвет Николай Борисов, директори на училища и други служители на общинската администрация. 
Празникът беше открит с изпълнение на мажоретки от Първо ОУ "Васил Левски", като по това време бяха раздадени екипи на всички участници. Учениците от местните училища мериха сили по хандбал в спортната зала, по футбол на терена на стадиона, шах и тенис на маса. Д-р Атанас Тенев награди участниците за участието им.
Празникът е организиран с подкрепата на Министерство на младежта и спорта, община Костинброд и Български младежки форум. Инициативата е насочена срещу зависимостите на младите хора от хазарт, наркотици, алкохол, тютюнопушене, Интернет. Проектът се реализира по програма "НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МЛАДЕЖКИ ДЕЙНОСТИ ПО ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА ЗА 2017 ГОДИНА" на Министерство на младежта и спорта.



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete