Четвъртък, 25 Април 2024, 03:57

Исторически музей - Правец търси кандидати за работа по проект

21 Януари 2015, 14:59
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 3768 10


Исторически музей – Правец търси кандидати за работа по проект на позициите „екскурзовод” и „информатор”. Изискванията за лицата, които кандидатстват са: да бъдат на възраст до 29 години; за длъжност „екскурзовод” да имат хуманитарно образование с образователно-квалификационна степен „бакалавър”; за длъжност „информатор” може да бъдат и със средно образование.

Повече информация може да получите на място в Исторически музей – Правец, пл. „Тодор Живков” № 4 и на телефони: 07133/9906 и 0879688803 до 30.01.2015 г.


Източник: balkanec.bg

Коментари (10)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: уууууууу 21 Януари, 22:08

    Оная змия си търси жертви. При тоя звер трудно се деяни. Тежко и горко на кандидатите.

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Януари, 11:06

    възрастова дискриминация!!!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 22 Януари, 13:51

    Защо до 29 години, нали това е музей - може и малко по-ретро лелки и чичковци да вземете. Това май не е много законно да се постъпва така!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 22 Януари, 15:00

    В Правец има ли закони? Защо се учудвате, всичко става в този град и на почит са пенсионерите, :x :x :x :x :x :x :x които работят а за младите специалисти искат стаж е как да стане като не могат да започнат работа?

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 22 Януари, 15:47

    КО ? НЕ !

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 22 Януари, 15:47

    Гласувайте още за БКП мама ви деба проста ....

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: анонимен 22 Януари, 20:37

    Таня нали е на двайсет, та ситърси дружки. Тя да се благодари на някоя баба ако се прежали. Как я траят тая не мога да разбера?

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 22 Януари, 20:50

    Повярвайте ми ... хахаха няма смисъл да работите там ... мъчение ... познавам предишните стажанти, които са работили там, киснат по 40 дни на работа всеки ден, защото те търсят хора, които да работят долу в къщата музей на Т.Живков с цел да не работят те ... с цел сега като идва пролет някой да им чисти двора, някой да им бере падналите ябълки на есен, някой да им рине снега, за да не плащат на временната заетост ...а да мине някой с 360 лева минимална заплата ... :) Когато има банкет тези стажанти все 1 не са живи ... стажантите работят, докъто те пият на банкета ... Таз умрелата смешна змия Марияна Начева е там, всеки ден като минавах за работа покрай музея я виждах ... отврат ... нагло същество ... Разказвали са ми приятели, как порти тоя и оня на Таня Борисова но когато някой изпорти нея, Танян е му вярва ;) ... за жалост е така ... В тоя музей хората са меко казано ЗАБЛУДЕНИ ... по младите са по-свестни в сравнение с тия 2-те ... Не ги познавам другите , имаше и една жена тя сигурно се пенсионира ... тя бе мехлем на рана ... и на нея не и беше лесно ... :) ...

    Така че ... на ваша отговорност ... по-добре отидете да работите в SIMENS, GRAMMER, EPIC Electronic ... от колкото там ... Вярно, нищо не правите по цял ден ... времето ви не минава ... седите в къщата на Живков дето няма утопление, ходил съм с приятелката си, трябваше да си сваля моето яке за да я наметна върху нейното, защото замръзваше ... Вътре е ХЛАДИЛНИК ... няма УТОПЛЕНИЕ, кмета сигурно не знае, но кмета не е ходил там от 9-ти Септември ... дето се събират всички МАСТИИ от Правешкия съвет заедно с куп други двуличници, обменят клюки , обещания ... наркая си плюят един на друг в чиниите и си правят мърсотии ... Изобщо не щъ да ходя в тоя Град ... той се превърна в Място със спрял часовник ... Ето, балканец още не знае за 33 годишния Костадин, който бе 2 дена в неизвестност а лежеше в канала на читалището на 30 метра от бърза помощ 2 дни с прободна рана от нож ...

    ;) Ако бе някой циганин ... да е намерен и вече да има осъдени ... :) Но понеже е българин ... кво толкоз ... той не гласува за кмета и прочие ... за кво им е ... :) ... Жалко ... мнооого жалко ;)

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: do 8 24 Януари, 20:41

    ama ti otkade znae6 dali e glasuval i za koi e dlasuval. nali sa kom6ii- kak nqma da ne e za nego. ama da si pi6ete i tova e!

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Виткова 27 Май, 17:09


    Уважаеми Анонимен, напълно сигурен ли си, че стажантите в Музея са третирани по този начин? Коя е Мариана Начева и как изглежда?

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete