Четвъртък, 18 Април 2024, 11:40

Иван Гавалюгов: Няма аргументи защо да бъде нулева година

31 Март 2020, 17:19
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3459 17


Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов бе категоричен, че Балкан няма желание да бъде обявяван за служебен шампион, но според него аргументите годината да бъде нулева са неоснователни. „Зелените“ са лидер във временното класиране, а пред Канал 3 градоначалникът обясни защо според него първенството трябва да бъде окончателно прекратено.

„Това е единственото разумно и реалистично решение в момента, тъй като няма никакви реални изгледи първенството да може да се възобнови и да завърши по нормален начин от днешна гледна точка. Убеден съм, че всички отбори в лигата това го осъзнават, само че някои, изхождайки от някакви интереси на отбора и неудовлетвореност от временното класиране, изваждат някакви аргументи как трябвало да се изчака още, едва ли не до 15 май, за да се види каква ще е ситуацията и тогава да решаваме. Хипотетично и да има някаква възможност през юни да се довърши първенството, то няма да е в никакъв случай със съставите, с които отборите са били преди спирането му“, заяви Гавалюгов.

„Още на първата среща желанието на повечето отбори беше, ако има възможност за довършване на първенството, то да е само с публика. Перспективата от днешна дата абсолютно не е в тази посока“, добави той.

„Единствените, които защитават позицията да е нулева година със сериозен плам и сериозен интерес, това са Левски. Ние не желаем по никакъв повод да бъдем обявявани за служебни шампиони. Няма аргументи защо да бъде нулева година. Това означава, че не са се играли мачовете ли? Константин Папазов пред президента на Балкан на виртуален разговор, на който аз станах свидетел, директно си каза – Познайте, ако ние бяхме на първо място, как щеше да приключи първенството“, каза още кметът на Ботевград.



Източник: bgbasket.com

Коментари (17)

  • Отговори (10) (9)
    1. добавен от: Смех 31 Март, 19:06

    А аз не виждам аргументи защо толкова се бърза първенството да бъде прекратено. Явно великито ръководство много иска да се бие в гърдите как са защитили титлата си.

  • Отговори (3) (10)
    2. добавен от: Анонимен 31 Март, 20:10

    Аргумента е един и ако не ти е ясен, не живееш пълноценно!

  • Отговори (12) (24)
    3. добавен от: Анонимен 31 Март, 20:37

    Света гори,цървула го интересува някакво първенство.Слаб кмет бедна община!!!

  • Отговори (16) (8)
    4. добавен от: Анонимен 31 Март, 21:23

    Приятелю, май цървулите са още на твоите нозе. "Някаквото първенство" е баскетболното! И не кмета на Ботевград, а един измислен треньор желае то да продължи въпреки Пандемията, само защото е обещал една титла и лелее за едни пари!
    Гледай ТВ, чети, образовай се и тогава пиши глупости само за да са срещу кмета!

  • Отговори (13) (6)
    5. добавен от: Анонимен 31 Март, 21:46

    Оправи си дупките сектант

  • Отговори (11) (7)
    6. добавен от: Анонимен 31 Март, 21:51

    Кмет? Този образ?

  • Отговори (7) (11)
    7. добавен от: Госг 31 Март, 22:50

    А аз, не виждам, ама грам, какво се коментира тук от кмета? И в качеството на какъв? Абе, иди в Сенсата, в Ими, виж какво става, може ли са се помогне нещо! Той акъл наместо просветното министерство ще ми дава!

    • (11) (3)
      1. добавен от: Анонимен 1 Април, 01:56

      Идиоте, не прочете ле, че става въпрос за нулева година, ама за баскетбол бе, говедо просто? Какво министерство на просветата те гони?
      Ама вярно не виждаш грам какво е коментирал кмета.

  • Отговори (6) (10)
    8. добавен от: Гост 1 Април, 07:37

    Мерси колега, не не видях, сори, четох по диагонал! И кво? Да си гледа кметската работа, какво ни занимава със спорт,а? Градът цъфнал и вързал, нас баскета ни брига! Аре у лево...

  • Отговори (5) (3)
    9. добавен от: Анонимен 1 Април, 08:39

    Приятно ти прекарване "у лево".

  • Отговори (7) (1)
    10. добавен от: Анонимен 1 Април, 11:18

    Като каза "у лево", дали при Социализма всичко е било лошо? Германския здравен Министър Йенс Шпан, отговорно заяви, че случаите на заразяване в провинциите, обхващащи бившата ГДР, са два пъти по-малко, респективно и смъртните случаи. Предполага, че това се дължи на устойчивия имунитет, на задължителните ваксинации там. Докато на запад, те са по желателни. Той предлага в бъдеще да се възприеме ориентировъчно имунизационния календар на ГДР. Това вероятно важи и за другите източни държави и България.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (120)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (48)
70% Complete