Събота, 8 Август 2020, 03:29

Иван Гавалюгов: Вярвам, че подкрепяйки Еленко Иванов, той ще докаже на всички нас, че е добър стопанин на с. Трудовец!

30 Октомври 2019, 17:40
(4) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3433 71


Кандидатът за кмет на село Трудовец Еленко Иванов проведе поредната си среща с жителите на селото. Тя се осъществи в пенсионерския клуб в Трудовец. Той и кметът на Община Ботевград Иван Гавалюгов разговаряха с гражданите и ги приканиха отново да излязат да гласуват и тази неделя.

„Село Трудовец има още една много важна задача, която трябва да изпълни и тя е да бъде избран кмет селото. Двама достойни кандидати ще се явят на балотаж в неделя.“, заяви г-н Гавалюгов и добави: „Аз лично се радвам, че в балотажа участват именно Еленко Иванов и неговият опонент Мая Пенчева. В някои села изборът беше много ограничен. В Трудовец имаше сериозен избор за кмет с достойни кандидати. Остава да се направи последната крачка, а именно да изберете своя кмет. Вярвам, че подкрепяйки Еленко Иванов, той ще докаже на всички нас, със своите добри идеи и желание за работа, че е един добър стопанин на село Трудовец".

Кметът на общината подчерта, че Еленко е млад, енергичен човек, който е доказал много пъти на дела, а не само на думи, че има възможност и желание да прави хубави неща за развитието на селото и превръщането му в едно по-приветливо, красиво и уютно място, както за младите, така и за по-възрастните жители на Трудовец. Иван Гавалюгов увери трудовчани, че ще поддържа възможно най-добра комуникация между общинското ръководство и кмета на селото, което е изключително важно.

„Еленко успя за кратък срок от време със собствените си организационни възможности да реши някои, макар и дребни, проблеми на селото.“, заяви градоначалникът.

Кандидатът за кмет на село Трудовец от ПП МИР Еленко Иванов благодари на всички, които го подкрепиха на първия тур от местните избори, но и на всички, които гласуваха за опонентите му. Той подчерта, че е много важно да гласуват възможно повече хора, независимо кой кандидат подкрепят, тъй като по този начин гражданите показват своята позиция, грижа и отговорност за бъдещето на родното си място.

„Искам да благодаря за подкрепата и доверието, които ми гласувахте и искам да ви призова да ме подкрепите отново идната неделя.
Аз съм млад кандидат и може би нямам най-големия опит, но съм такъв човек, че умея да се уча и се стремя да го правя винаги. Благодаря на г-н Гавалюгов и на целия ни екип, които ми се довериха и ме подкрепиха и за опита, който ми дадоха.“, каза Еленко Иванов пред своите съграждани.

Той заяви, че въпреки, че е избран за един от съветниците в местния парламент, има амбицията да застане на чело на село Трудовец.

В края на срещата с жителите на Трудовец г-н Иван Гавалюгов изрази своята радост от постигнатите резултати от откровените и искрени срещи и разговори между кандидатите и гражданите, проведени през последните дни
.
Трудовчани имаха възможност да дадат своите предложения и да отправят своите въпроси към кандидата за кмет на селото.

Едно от предложенията бе да се възстанови автобусна линия от София, която преди години е минавала през Трудовец и е била с последна спирка вилна зона „Лозята“. Според трудовчани, възобновяването на тази линия би било много полезно и удобно за живущите там. Предложението бе транспорт по този маршрут да се осигури поне един път седмично.

Друго интересно предложение, направено от жител на селото бе да се дадат имена на улиците, намиращи се на територията на вилната зона на селото.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Източник: balkanec.bg

Коментари (71)

 • Отговори (37) (2)
  1. добавен от: Анонимен 30 Октомври, 17:59

  Трудовец ,има възможността най после да избере кмет,който ще работи за селото и най вече ще даде нов облик на инфраструтурата му.Конкуренката му,ще работи преди всичко за собствения си джоб и ще изпълнява волята именно на тези ,които хвърлят лудата пара на предизборните и срещи.Това ви го казва човек,познаващ и двамата и нямащ нищо общо със селото,освен,че минава през него!

 • Отговори (31) (3)
  2. добавен от: Анонимен 30 Октомври, 18:06

  Убедена съм, че г-н Еленко Иванов ще докаже на трудовчани своите безспорни умения за почтено и успешно управление на селото! Искрено му пожелавам успех на балотажа! :D

 • Отговори (30) (3)
  3. добавен от: Анонимен 30 Октомври, 18:27

  Мая и компания като агитирате по селото спрете да говорите за Еленко, ами кажете вашите качества

  • (9) (1)
   1. добавен от: Анонимен 30 Октомври, 20:51

   Мая нети прави пест йнтригите ти на теб и синчето

 • Отговори (14) (6)
  4. добавен от: Ще гласувам за Еленко 30 Октомври, 18:28

  Умно момче е Еленко и е свестен човек. Като стане кмет ще трябва да се понаучи да не изглежда като темерут :-) Успех, младежо!

  • (13) (1)
   1. добавен от: Анонимен 31 Октомври, 07:31

   Грешиш, №4. Момчето не изглежда като темерут.
   Това е един умен и интелигентен млад мъж. Интелигентните хора са сдържани, не говорят празни приказки.

 • Отговори (23) (0)
  5. добавен от: Анонимен 30 Октомври, 18:33

  По-добрият избор е с номер 50!

 • Отговори (7) (11)
  6. добавен от: Анонимен 30 Октомври, 18:35

  И гардероба да смени малко, има и други магазини освен бутик мими.

  • (0) (0)
   1. добавен от: Анонимен 31 Октомври, 20:27

   Силвито ли на светофара хаха

  • (1) (0)
   2. добавен от: Анонимен 2 Ноември, 09:45

   Не бе, магазина да Болницата : )))Сега сериозно Andrews, Celio ...не е задължитено да са местни.

 • Отговори (22) (1)
  7. добавен от: Анонимен 30 Октомври, 18:59

  Започнахте да се чудите вече какъв кусур да намирате на този млад човек! Най добрият избор е номер 50. С Еленко като Кмет селото ще се възроди и ще върви все по напред и нагпре

 • 8.

  Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

 • Отговори (14) (2)
  9. добавен от: Анонимен 30 Октомври, 19:25

  СПРЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НЕ СА В ПОЛЗА НА НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА ,НЕКА ДА ИЗЛЕЗЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ И ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КОЙ КАКЪВ Е .

 • Отговори (21) (1)
  10. добавен от: Анонимен 30 Октомври, 19:26

  Мили хора, които ще гласувате за Мая Пенчева, ако въобще има такива смятате ли, че ще ви приеме да ви изслуша ,ако е кмет? НИКОГА !!!!!

  • (11) (3)
   1. добавен от: Анонимен 31 Октомври, 09:01

   Много лоша жена и матерялистка

  • (0) (0)
   2. добавен от: Анонимен 1 Ноември, 14:43

   Да,ще има гласували! На 27.10 се видя ,народа я подкрепа

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

Анкета » коментари (0)

Какво е Вашето мнение да затварянето на ул."Свобода?

отговори
Напълно съм съгласен (125)
70% Complete
Не съм съгласен (50)
70% Complete
Съгласен съм за еднопосочно затваряне на улицата (46)
70% Complete