Петък, 19 Април 2024, 11:48

Иван Лилов дебютира с победа за Фени

17 Ноември 2011, 10:06
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1854 1


Иван Лилов дебютира с победа в македонското първенство. Българинът изигра първия си мач за Фени Индустри, който се оказа и успешен. Македонският шампион надигра Торус със 100-91 у дома и по този начин взе 7-а поредна победа, като остана единствен без загуба в шампионата, като преди този кръг другият такъв отбор бе именно този на Торус.

Гостите почнаха по-силно срещата и още през първото полувреме в доста моменти имаха двуцифрена преднина. Малко след началото на третата част тя стигна и 14 точки, но пък Фени почна да намалява и след 30 минути резултатът бе равен. По средата на последната четвърт домакините поведоха с малко, което се оказа решаващо за победата, тъй като преднината бе запазена.

Иван Лилов се появи за първи път на терена при оставаща една минута от третата част и остана до края на мача. Той пропусна всичките си 5 опита от тройката, но пък бе безгрешен при стрелбата за 2 точки - 4 от 4. В крайна сметка Лилов вкара 8 точки, хвана 2 борби и направи 1 асистенция в дебютния си мач за македонския шампион и победител в турнира ЕВРОХОЛД Балканска лига.

Източник: bgbasket.com

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete