Четвъртък, 28 Март 2024, 21:29

Иван Лилов: Готвим се за финал

27 Август 2014, 19:46
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2105 1


Иван Лилов ще продължи да носи екипа на Балкан и отново ще е лидерът на ботевградчани. Гардът бе основен реализатор на тима през миналия сезон, а сега целта му ще бъде да помогне за по-добро класиране. В плейофите Лилов се контузи и пропусна лятото с националния отбор, но вече е готов и преди два дни започна подготовка с Балкан. Ето и неговите думи на първата тренировка:

"Чувствам се добре. Травмата е зарастнала и докторите ми разрешават да тренирам на 100%. Надявам се да нямам болка. Ясно ми е, че все пак ще има лека, тъй като не съм тренирал от три месеца, но в началото ще стисна зъби и всичко ще мине.

Миналият сезон заслужавахме да играем финал, но Левски ни би по една или друга причина. Сега се готвим за финал, пък каквото стане. Направили сме добър отбор. Засега доколко виждам другите отбори почти нищо не правят, освен Ямбол, Черно море и Рилски, така че надявам се да играем финал. Затова съм останал тук.

С Милованивоч сме играли един срещу друг преди години в ЕВРОХОЛД Балканска лига и доколкото си спомням момчето се бори много, черноработник е и отборен играч. За Павич нямам наблюдения, но по думите на ръководството е добър състезател, но ще видим.

Искам всеки мач, ако може залата да е пълна както с Левски. Феновете ни са шестият играч, много ни помагат и всяка година е било така. Идвали са с нас дори на най-далечните пътувания и се надявам и тази година да ни подкрепят по същия начин."

Източник: http://bgbasket.com

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete