Събота, 20 Април 2024, 10:47

Иван Лилов: Изиграхме много слабо първо полувреме

8 Март 2012, 08:29
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2279 0


Българинът в състава на Фени Индустри Иван Лилов определи слабата игра през първото полувреме като основен фактор за загубата на тима си от Левски като домакин. Фени има още една възможност за класиране на четвъртфинал – тимът трябва да победи Зрински Мостар в последния си мач от групата, а ето какво каза Лилов след днешната среща:
„Изиграхме много слабо първо полувреме, Левски беше по-концентриран, а ние трябваше да играем така, защото на нас ни е необходима победа, за да продължим. Уверени сме във възможностите си, мисля че ще победим Зрински в последния мач, стига да не допускаме грешки.
За Купата на Македония ни се падна добър жребий и мисля, че имаме добри шансове, ако играем по-добре от днешния мач. Иска ми се да спечелим трофея, въпреки че ще е много трудно срещу МЗТ Скопие. Те ни биха два пъти, откакто съм тук.
С Фени ще защитаваме титлата в Балканската лига от миналата година. Смятам, че най-сериозна конкуренция ще бъде Галил Гилбоа, ако финалите са в Израел, както и Левски. Като цяло тази година лигата е много равностойна, но мисля че фаворит е Галил.”


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete