Сряда, 24 Април 2024, 13:24

Иван Лилов: Надявам се да играем добре и да бием

26 Октомври 2012, 20:33
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 2474 2


Влизаме в мача с Левски с по-голямо самочувствие след успеха над Рилски, казва гардът на Балкан

Иван Лилов ще бъде сред най-сериозните заплахи за коша на Левски в утрешното гостуване на неговия Балкан. Рожбата на ботевградската школа започна сезона в родния си отбор, като показа добра игра в първия мач срещу Рилски спортист. Сега ден преди двубоят с Левски гардът е мотивиран за нов добър резултат за неговия тим:

"Тренирахме много добре през седмицата и има настроение в отбора. Имахме леки контузии, но те отшумяха. Надявам се да изиграем един добър мач, да зарадваме зрителите, които дойдат в залата, защото това е по-важното и трябва зрителите да пълнят залите, защото това е един от големите проблеми на нашия баскетбол. Надявам се да победим. Ние във всеки мач ще излизаме за победа независимо дали е срещу Левски или Лукойл Академик това няма значение. Ние ще искаме да играем добре и да спечелим.

Няма спор, че плеймейкърът на Левски - Марко Маринович, е много добър от голяма класа и движи изцяло играта. Другите играчи в отбора, които са само българи, ги познаваме изцяло. Има с какво да ги изненадаме, за това тренираме и се надявам да победим.

Ще влезем с по-голямо самочувствие в този мач. След победата над пряк конкурент като Рилски спортист, който е класен отбор, е нормално да ни се вдигне самочувствието и да влезем по-добре в предстоящия двубой. Все пак Левски е доста по-добър отбор от Рилски, трудно ще е да ги бием, особено в София, но ние ще се стремим да го направим."

Източник: http://bgbasket.com

Ключови думи: Иван Лилов

Подобни новини

Коментари (2)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (182)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (50)
70% Complete