Четвъртък, 28 Март 2024, 22:03

Иван Златанов от Ботевград спечели титлата при напредналите в ITL Challenger

17 Юни 2019, 10:46
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1873 1


Иван Златанов спечели шампионската титла при напредналите в първия ITL Challenger, който се проведе в събота и неделя в ТК „18.82“. На финала той победи Цветан Иванов със 7:3 в тайбрек след равностоен мач и оспорвани разигравания. Със спечелените точки Иван се изкачи на първото място в ранглистата на Интерактив тенис и даде сериозна заявка за участие във финалите на аматьорската лига през декември.

"Мачът за титлата беше равностоен и поздравявам съперника ми за отличната игра", каза Златанов след като вдигна купата. "Турнирът беше отлично организиран, а мениджърът на ITL Ивайло Цанков отново показа, че знае как да печели феновете на тениса. Мачовете продължиха от 11 до 18 часа и нито един състезател не е чакал за срещата си повече от 5 минути. Това се случва рядко на аматьорските надпревари и е проблем за много играчи. Тук се знаеше точният час за начало на всяка среща и със сигурност форматът има бъдеще."

Първият ITL Challenger събра 72 играчи, разделени в две категории: ITL 250 и ITL 500. Шампион в събота стана Михаил Иванов, който победи на финала Николай Кечев. Отпадналите в първи кръг играха утешителен турнир, а всички участници имаха гарантирани най-малко два мача.

Програмата на Интерактив тенис продължава с Шестия вечерен турнир, който се играе в ТК „18.82“. Схемите при средно напредналите и напредналите все още са отворени, съответно до 21 и 28 юни.

Източник: gong.bg

Коментари (1)

  • Отговори (1) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Юни, 22:17

    Браво Ванка
    Рядко добро и ИНТЕЛИГЕНТНО МОМЧЕ

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete