Петък, 19 Април 2024, 06:08

Иван Златанов спечели турнира по тенис на корт за мъже - "Ботевград Оупън"

18 Септември 2021, 15:28
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1092 4


Днес в 9:00 ч. стартира надпреварата в аматьорския турнир по тенис на корт за мъже - "Ботевград Оупън". Събитието се проведе на тенис кортовете до "Арена Ботевград", като бе изцяло подкрепено от официалния спонсор - марката "Reincarnation". Марката е собственост на Михаил Иванов , който е многократен шампион в аматьорския тенис за мъже в областта. 

Победител в днешната надпревара на "Ботевград Оупън" стана Иван Златанов. Припомняме ви, че през 2019 г. той спечели титлата при напредналите в ITL Challenger. Второ място спечели Михаил Иванов, а бронзовото отличие се присъди на Валентин Карчев и Тихомир Димитров. 

Битките бяха много оспорвани и се изиграха при много лоши климатични условия. Турнирът бе прекратен преждевременно, заради силния дъжд. Класирането в реално време можеше и да е различно, тъй като предстоеше изиграването на още два двубоя. Времето оказа влияние на обстановката и на играчите и не се стигна до полуфинали. 

Победителите и техните места бяха определени по класирането в групите. Така завърши и аматьорският турнир по тенис за мъже.


Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete