Четвъртък, 25 Април 2024, 22:23

Иванка Гръбчева на 90 години- изживяни пълноценно, истински и пълни с мили спомени

5 Септември 2019, 21:23
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1794 3


Когато животът пулсира във вените ти, тогава годините губят своето значение и се превръщат просто в цифра, но ти дават повод да събереш близки и приятели и да споделиш емоциите си с тях, да им дариш от своята енергия и въпреки тази цифра да си още толкова влюбен в живота.......
90 години, какво богатство на време и колко преживяни мигове, но не просто житейски, а такива, които и след теб ще се помнят и след теб ще "говорят" за личността ти и чрез пълноценното ти присъствие през всички тях ще останат в историята, а историята е истинското богатство на един народ. Ето такива мисли и усещания имаше тази вечер в Малкия салон на НЧ "Тодор Пеев-1871" гр.Етрополе, където десетки бяха дошли да уважат един уникален човек, една жена на 90 години, която обожава родното си място и която винаги ще бъде част от историята му- Иванка Гръбчева-Антонова./леля Ванче/.
Всички присъстващи по един или друг начин бяха свързани с рожденичаката, но официлани гости бяха : Марин Маринов-председател на Общински съвет Етрополе, Росица Христова и Стефан Борисов- заместник-кметове на община Етрополе, Мариана Драганска-секретар на община Етрополе, инж.Драгомир Драганов-изпълнителен директор на "Елаците-Мед" АД, ген.Румен Миланов, общински съветници.
По случай юбилея имаше много поздравителни адреси, грамоти и отличия от : Димитър Димитров-кмет на община Етрополе, Марин Маринов- председател на Общински съвет Етрополе, който връчи и почетен знак за заслуги към град Етрополе, инж.Драгомир Драганов от името и на проф.дтн.инж. Цоло Вутов, от Емил Кошлуков-генерален директор на БНТ, от Корнелия Нинова- председател на БСП, от Румен Гунински- Кмет на община Правец, от общинската организация на БСП Етрополе , от общинската организация на БАС Етрополе , от Етрополското земляческо дружество София, от Клуба на пенсионерите, от директори на училища и детски градини в град Етрополе и др.
Достоен празник за достоен човек с много поздрави, грамоти, официални, но и мили, лични думи, в които бе събрано възхищението, признанието, уважението и обичта на хората, които споделиха с леля Ванче този ден.
Животът на Иванка Гръбчева е една палитра от събития, които я срещат с личности от цял свят. Животът й е съзнателно следване на мечти, които тя превръща в реалност и които я свързан с историята на киното и телевизията, а там тя оставя следа от професионализъм за които разказва с толкова любов.
Специален поздрав към рожденичката отправиха : ВГ "Оренда", ТА "Балканска младост", Ива Кацарова и Вили Рай и с нестихващата си енергия тя отново поведе хорото, както на всеки празник в Етрополе, така й на своя 90 годишен юбилей. Водеща на празника бе Бистра Александрова.

Източник: balkanec.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 6 Септември, 15:02

    Още малко за вечерта - във ФБ:
    https://www.facebook.com/ventsislav.valov.1

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 6 Септември, 18:35

    сраммммммм

  • Отговори (1) (0)
    3. добавен от: Анонимен 9 Септември, 13:50

    Както казваше един свестен човек - Етрополе е третата сила в света след Куба и Южна Корея

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (190)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete