Вторник, 26 Май 2020, 20:20

Ивайло и Миряна участват в Седмицата на брака

8 Февруари 2013, 20:58
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2879 1


Доброто ченге от "Под прикритие" Ивайло Захариев ще излезе от своето прикритие, за да заведе бременната си съпруга Миряна на романтична среща.
Така младото семейство ще се включи в Седмицата на брака - събитие, което има за цел да насърчи съпрузите да отделят време един за друг. Въпреки че съвсем скоро ще станат родители (бебето се очаква на 14-и февруари), двамата не смятат да загърбят съпружеските си отговорности и да потънат в грижи за наследника.
 
„С Миряна искаме да бъдем добри родители и вярвам, че затова е важно първо да сме добри съпрузи”, споделя бъдещият татко.

Двамата активно подкрепят Седмицата на брака и ще се присъединят към стотиците семейни българи, които тази година ще излязат на романтична среща в дните между 7-и и 14-и февруари.
 
Седмицата на брака е международна инициатива целяща да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и семейните ценности. Тя се провежда ежегодно в над 18 страни по света.
 
Гражданско сдружение "Асоциация Общество и Ценности", която е координатор на инициативата в България, насърчава брачните двойки да сложат брака си на фокус през тази седмица и да развият навик да отделят регулярно време за среща един с друг.

Източник: http://dir.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

Анкета » коментари (12)

Какво си пожелавате за Новата 2020 година?

отговори
Здраве, защото то е най-важното (1030)
70% Complete
Пари, че сме заникъде без тях (105)
70% Complete
Любов, за да е по-красив всеки наш ден (78)
70% Complete
Мир по Земята (161)
70% Complete