Петък, 19 Април 2024, 13:40

Ивайло и Миряна участват в Седмицата на брака

8 Февруари 2013, 20:58
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3469 1


Доброто ченге от "Под прикритие" Ивайло Захариев ще излезе от своето прикритие, за да заведе бременната си съпруга Миряна на романтична среща.
Така младото семейство ще се включи в Седмицата на брака - събитие, което има за цел да насърчи съпрузите да отделят време един за друг. Въпреки че съвсем скоро ще станат родители (бебето се очаква на 14-и февруари), двамата не смятат да загърбят съпружеските си отговорности и да потънат в грижи за наследника.
 
„С Миряна искаме да бъдем добри родители и вярвам, че затова е важно първо да сме добри съпрузи”, споделя бъдещият татко.

Двамата активно подкрепят Седмицата на брака и ще се присъединят към стотиците семейни българи, които тази година ще излязат на романтична среща в дните между 7-и и 14-и февруари.
 
Седмицата на брака е международна инициатива целяща да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и семейните ценности. Тя се провежда ежегодно в над 18 страни по света.
 
Гражданско сдружение "Асоциация Общество и Ценности", която е координатор на инициативата в България, насърчава брачните двойки да сложат брака си на фокус през тази седмица и да развият навик да отделят регулярно време за среща един с друг.

Източник: http://dir.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete