Събота, 20 Април 2024, 07:36

Ивайло Симеонов с приз от "Кмет на годината"

19 Септември 2019, 22:33
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 1915 5


Кметът на Елин Пелин Ивайло Симеонов е един от победители в конкурса "Кмет на годината" за мандат 2015-2019. Той спечели приза в категория "Инвестиции и работни места". Наградата му бе връчена от регионалния мениджър на ЧЕЗ за България Карел Крал.
В своя фейсбук профил Симеонов написа: "Искам да споделя, че лично за мен, това е оценка за работата през целия ми мандат. Това е признание, отражение на всеотдайната работа на моите колеги от общинска администрация и на голяма част от членовете на общинския съвет. Тук трябва да благодарим и на гражданите на общината, които устояват на несгодите на икономическия ръст, за да създадем мястото, в което всички искаме да живеем. Съзнавам, че не е по-силите на нито един кмет да покрие всички очаквания към неговите задължения и работа, но съм уверен, че силните, интелигентните и добронамерените ми съграждани, оценяват постигнатото до тук. Благодаря за добрите думи, които ме окриляваха в трудните моменти и усмивките на лицата Ви, които осмисляха усилията ми.
Не съм по лозунгите, но бъдещето наистина може да е такова каквото пожелаем и търсим, стига достатъчно хора да повярват и да се включат, дори само емоционално, в развитието на общината. Кметът, който и да е той, е отражение на състоянието на обществото и аз наистина се надявам да покривам част от това, което заслужават шопите.
Бъдете благословени!
Подпис: Един атом, зареден със силния шопски ген!"




Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (20) (2)
    2. добавен от: ДА , Наистина... 20 Септември, 21:28

    ЕДИН АТОМ, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО В АТМОСФЕРАТА И СЕ ПРИЛЕПВА ТАМ, КЪДЕТО МУ Е УДОБНО И ИЗГОДНО! ВИЖТЕ МУ ЦИРКА...!

  • Отговори (25) (1)
    3. добавен от: Кажи честно 20 Септември, 22:23

    Голям УСПЕХ е привличането на завода за преработка на ПЛАСТМАСА. Един ден кмета ще се радва на наградата.100 години община Елин Пелин ще диша ОТРОВИ.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Андрешко от Шейново 30 Октомври, 21:41

      "Привличането" на завода не се е състояло. Някой си решава, че ще го построи тук и го строи. Това е. Заслуга няма никой. И каква заслуга изобщо? Там работят ихтиманци и софиянци.
      И друго - Елин Пелин не диша "ОТРОВИ", няма такива. Смрад има, да. Но за късмет ветровете не я носят към града. Вижда се по лятащите из въздуха и полето отпадъци.

  • Отговори (21) (3)
    4. добавен от: СтефанГоров 21 Септември, 08:04

    Журналист пита фермер как мина годината. Чудесно имам жито.Имам добра реколта от картофи от глад няма да умра.И свинята опраси 9 прасета и месо ще има.А нещо да благорите на СТЕФАН ГОРОВ от ГЕРБ. Та какво ми е помогнал сам орах сам копах Всичко сам.Помислете все пак нещо не ви ли е помогнал.Така като се замисля за свинята не знам може и да е помогнал.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete