Четвъртък, 25 Април 2024, 12:13

Ивайло Захариев се жени на 5 май

30 Април 2012, 18:01
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4139 1


Ивайло Захариев и приятелката му Миряна ще се венчаят на 5 май. В сутрешното предаване на БНТ "Денят започва в неделя с Георги Любенов" актьорът от хитовия сериал "Под прикритие"  и годеницата  отрекоха слуховете, че вече са минали под венчило.
Миряна разказа, че всъщност повод за клюката е било семейно тържество, на което те присъствали.
 
Разходили се по жълтите павета и журналистите ги видели, после влезли пак семейно в Археологическия музей. Затова репортерите решили, че са се вечнали тайно там.
 
"Много време ни отне да измислим детайлите. Ще има много изненади, които ще накарат гостите ни да се почувстват специални", разказаха бъдещите съпрузи.
На звездната сватба ще има около 150 души, разкриха те. 
 
"Избрал съм вече костюма си. Ще видим обувките откъде ще ги намеря. За малко да се дублирам с бащата на Миряна", сподели по-известният като Мартин от "Под прикритие" актьор.
"Вярваме, че това е най-доброто, което можем да направим. 
 
Сватбата е израз на любовта ни, на готовността да споделим живота си. Надяваме се обещанието, което дава брака, да ни помага", обясни още Ивайло.  Миряна пък сподели, че сватбената й роклята била при майка й, след като правили корекции по нея,  и тя още не й е дала да я види.
 
Ергенското парти на звездата от "Под прикритие" е било доста необичайно. Вместо шумен купон, Ивайло е предпочел да отиде на преход до Лакатник с бъдещия си кум Иво Орешков, който е една от младите надежди в българската фотография.  Ивайло Захариев сподели, че още не е финализиран сценарият за новия сезон на "Под прикритие".


Източник: http://hotnews.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete