Неделя, 18 Март 2018, 13:22

Излезе от печат първата пълна биография на Людмила Живкова - (видео)

2 Октомври 2012, 09:25
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 4328 0

Днес в сутрешния блок на bTV участва журналистът Крум Благов, който представи новата си книга “Загадката Людмила Живкова”. Това е първата пълна биография на Людмила Живкова. От нея ще научите: Кой е бил политическият й враг №1... Къде среща мъжете в живота си... Как йогите спасяват зрението й... Кога е писала стихове с лявата си ръка... Какво я свързва с Индира Ганди и Мария Антоанета... Кой назначава Ванга за научен сътрудник... Откъде КГБ научава сънищата й... Каква е истинската причина за смъртта й... Защо мисията й е била невъзможна... ... и още много неизвестни и крити досега факти за една от най-спорните и противоречиви личности в новата ни история. Крум Благов е издател на други също така интересни заглавия: „60-те най-големи атентати в българската история”, „Първият милион” и др.
Документалната изложба „Културното отваряне на България към света”, посветена на 70-годишнината от рождението на Людмила Живкова, ще гостува на Историческия музей – Правец, която ще бъде открита в седмицата по повод 31-годишнината от обявяването на Правец за град.Източник: видео bTV

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

Анкета » коментари (8)

Какво е вашето мнение относно провеждането на референдум по предложение на Сдружение "За чиста вода"?

отговори
Подкрепям идеята (41)
70% Complete
Не подкрепям идеята (50)
70% Complete
Мисля, че е безсмислено, защото е ясно, че всички искат да пият чиста вода (99)
70% Complete
Не мисля, че е удачно, защото вложените в референдума пари могат да бъдат изразходвани директно за подмяна на общинската ВиК мрежа (96)
70% Complete
Нямам мнение (3)
70% Complete