Петък, 19 Април 2024, 20:47

Изложба "Във вълшебството на цветовете и още нещо..." в Първо ОУ "Васил Левски"

15 Декември 2017, 17:44
(0) (0)
Костинброд - Новини
Прочетена: 988 0


По традиция в средата на месец декември в Първо ОУ "Васил Левски" се представя ученическата изложба "Във вълшебството на цветовете и още нещо...". Практика е изложбата да гостува на различни институции - общини, министерства, инспекторат, но тази година тя беше представена в сградата на начален етап. Причината за това е приключилия ремонт на сградата и обновената ѝ визия, като събитието беше и символично откриване на ремонтираното училище.

Сред гостите на тържеството бяха кметът Трайко Младенов, председателят на Общинския съвет д-р Атанас Тенев, директорът на ПГВМСС "Св. Георги Победоносец" Светослав Иванов, Здравко Александров - РСПБЗН и други.

Отец Серафим отслужи молебен за здраве и успех на ползващите новата сграда, след което директорът на училището г-жа Даниела Борисова благодари на всички участници в изложбата. В своите думи тя благодари и на кмета, че е спазил своето обещание за ремонт на сградата. Трайко Младенов пожела на всички здраве и успехи и постави качественото образование като основен приоритет пред община Костинброд. 

След официалното откриване започна и празничната програма. Гостите се насладиха на рецитали, песни, мажоретни изпълнения и танци на ученици от училището.

Изложбата освен рисунки на ученици представи и различни коледни произведения на децата, които са положили много труд и усилия, за да зарадват гостите.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete