Четвъртък, 28 Март 2024, 10:11

ИЗПРАЩАТ ЧАЙ И ХРАНА НА "ХЕМУС"

7 Януари 2012, 19:41
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2351 5


Вече 8 часа снегът държи в блокаж хора и автомобили на магистрала "Хемус" в прохода "Витиня". Към мястото вече пътуват екипи на БЧК, за да занесат на бедстващите пътници чай, вода и храна, съобщиха от пресцентъра на МВР.
От МВР съобщават, че се полагат всички необходими усилия в рамките на един час да се нормализира ситуацията на прохода “Витиня”. Към мястото е пренасочена допълнителна техника от Агенция „Пътна инфраструктура”.

В Щаба към ГД “Пожарна безопасност и защита на населението” е създадена организация на нуждаещите се да бъде предоставено и допълнително гориво.

По информация на закъсали на магистралата пътници обаче няма никаква организация на движението, нито пък пропусквателен режим. Автомобилите са стотици, има хора, които изпускат полети, шофьорите са изнервени. В автомобилите има майки и малки деца, няма условия за елементарни нужди. Не се вижда никаква техника.

Източник: http://www.blitz.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: daniel 8 Януари, 08:56

    sega kato gledam se chudq kak uspqh da otida i da se varna dori i prez tezi dereta koito minahme no si beshe survivor v snqg izbutali sme nad 20 koli i edno kamion4e samo i samo da uspeem da minen no qvno sme bili dobre otivane i vrashtane za 7ch a dr sedqha 7-9 chasa na edno mqsto

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 8 Януари, 11:17

    Васко Симеонов измери ли този път снега , че е над седем сантиметра и могат да пуснат машините да чистят !!! Или сега трябва да е над 70 сантиметра ххахаха

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 8 Януари, 19:20

    Вчера си потроших колата в квартала при агровила в една преспа, в четвъртък отивам при Гунински и ще му искам да ми плати ремонта, за какво плащаме тея данъци :!:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 8 Януари, 19:57

    Че кой ти е казал да караш в преспите? :x

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 9 Януари, 15:13

    Кмета организира всичко, фирмата е една и съща, но кметовете са различни и дете може да си направи извода, до като правчани се мъчат да си отринат снега от улицата кмета си пие кафето в риуто и въобще не го ебе за вас !

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (30)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete