Петък, 29 Март 2024, 14:58

Изразителна победа за юношите младша възраст, р. 2001-2002г.

4 Април 2018, 18:11
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 1962 0


Победа с 4:0 постигнаха юношите младша възраст на Чавдар Етрополе, р.2001-2002г. в мач от първенството на тази група, който се игра днес / 4 април/ от 13.00ч. на изкуственото игрище на ст."Чавдар" в гр.Етрополе.
При много приятно, слънчево време момчетата на домакините и гостуващият отбор на Барокко /София/ направиха сравнително добър мач, който се оказа резултатен за етрополската формация. Непретенциозният тим от София не постави много висока летва за игра и това се отрази на качеството на атаките и въобще на общото развитие на срещата.
Въпреки не голямото предизвикателство, отборът на Чавдар направи своята игри и успя да поведе в 9-ата мин. с гол на Димитър Стефанов, като до края на първото полувреме не се случи нищо по-интересно от това.
Във втората част имаше повече динамика, повече точни отигравания и се стигна и до повече голови ситуации в полза на Чавдар, като в 44-ата мин. резултата вече беше 2:0. Голмайстор стана Стилян Симеонов, който се разписа още веднъж в противниковата врата в 48-ата мин. и така при 3:0 нямаше кой знае какъв залог за интрига до края на мача. Последното попадение в срещата дойде в 62-ата мин. с реализатор Светлин Димитров.
Състав на Чавдар Етрополе: Васко Тодоров, Сашо Тодоров, Борислав Атанасов, Георги Георгиев /капитан/, Мирослав Иванов, Светлин Димитров, Робертино Ботев, Иван Петров, Димитър Стефанов, Янис Дерменджиев, Стилян Симеонов, Борислав Иванов, Мирослав Николов, Ивайло Боюклиев, Георги Миланов, Николай Александров, Добромир Делчев, Ивайло Иванов.
Треньор: Цветомир Ралков.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (37)
70% Complete