Четвъртък, 28 Март 2024, 11:19

Извънредно заседание на Общинския съвет утре

17 Януари 2012, 16:57
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2228 4


Утре от 17ч. в зала 15 в сградата  на Община Ботевград ще се проведе извънредна сесия на общинските съветници. Дневният ред е от една единствена точка .  Кметът Георги Георгиев ще поиска разрешаване изграждането и преминаването на колектор за отпадни води на река Калница.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Януари, 19:49

    %%% %

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 17 Януари, 20:51

    За какво са тези инзвънредни сесии, като то е ясно решението, каквото предлови Георгиев това е.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: ff 18 Януари, 08:09

    Нещо в новината има объркване. Река Калница е реката, в която се излива анализацията на града. Няма пречиствателна станция преди заустването/ макар и да е имало изградена някога/, нито пък има някъде по реката.Станция за отпадни води ли се изгражда? Тогава защо е нужен колектор над реката, след като първо трябва да се изгради станцията и после пречистените води да се заустят в реката. Има два отговора- единият е, че станцията се строи / което би било чудесно/, но се строи откъм Темуша или Скравена. Защо чак там? Има готова стара площадка, много по-близо до града, с изградена инфраструктура, тръби, преливници, почти всичко. Другият вариант е да е нужен колектор за водите от новото сметище на Темуша. Тия води трябва да са задължително пречиствани, тъй като са силно токсични. Или тях ще ги прати до старата пречиствателна станция, откъдето ще се вливат спокойно в Калница.? Защо не го попитат журналистите ще има ли ден преди свършека на света, когато да се започне изграждането на модерна канализация за града, с шахти и преливници.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 18 Януари, 09:17

    Защо тулата не излиза пред жителите на общината с ясни идеи и предложения а всичката му работа е като заешката -пръц пръц -язък!Защото има нещо което е нередно и се страхува!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (104)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (34)
70% Complete