Събота, 21 Януари 2017, 10:28
По-различните новини само за вас!

Средногорие

Извършител на нагъл грабеж е задържан за 72 часа и привлечен като обвиняем след разследване на пирдопските полицаи

+ | - 06.12.2016г. 11:08 | Новини
Прочетена: 170 | 1

Оцени:

Около 19.40 часа на 28 ноември жител на Пирдоп съобщил в районното управление, че му е бил извършен грабеж. Потърпевшият обяснил, че малко по- рано качил в автомобила си мъж, който го помолил да го закара до адрес в града.

По време на пътуването обаче пътникът внезапно го накарал да спре колата и го ограбил, като изтръгнал със сила чантичката му с лични  и банкови документи и мобилен телефон, след което побягнал.

По случая било образувано досъдебно производство. В хода на проведеното разследване полицейските служители установили самоличността на извършителя- П.Г./32г./ от Пирдоп, криминално проявен и осъждан.

Вещите, предмет на грабежа, са открити в дома му и иззети по надлежния ред. След събрани достатъчно доказателства за виновността му П.Г. е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа. Повдигнато му е обвинение за извършено престъпление по чл. 199, ал.1, т.4 от НК.  

Източник: balkanec.bg
Стани фен във Facebook  
« Назад

Коментари (1)

  • 1

Добави коментар
виж всички » Анкета

  • Одобрявате ли предоставянето на купите на мъжкия баскетболен отбор на Балкан за съхранение във фонда на Исторически музей Ботевград?
    Коментирай (5)

виж всички » Справочник

Новините по дни

Изпрати новина до Balkanec.bg

Заглавие: *
Текст на новина: *
Обратна връзка: